Ανακοίνωσε Μπίλιτς, πήρε και Ομπιάνγκ (pics)

Το σχεδιασμό της για την επόμενη σεζόν υλοποιεί η Γουέστ Χαμ, καθώς ανακοίνωσε τον Σλάβεν Μπίλιτς για τον πάγκο της, ενώ παρουσίασε και τον Πέδρο Ομπιάνγκ!
Τα «σφυριά» συμφώνησαν με τον Κροάτη τεχνικό για τα επόμενα τρία χρόνια ο Σλάβεν Μπίλιτς. Ο πρώην προπονητής της Μπεσίκτας επιστρέφει στην ομάδα του Λονδίνου μετά τη σεζόν 1996-1997 όταν και ως παίκτης είχε φορέσει τη φανέλα τους σε 54 παιχνίδια.«Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στη Γουέστ Χαμ γιατί έχει κάτι ιδιαίτερο αυτός ο σύλλογος. Η Πρέμιερ Λιγκ είναι τεράστια πρόκληση και πρέπει να δείξεις ότι μπορείς να κοντράρεις τις κορυφαίες ομάδες», ανέφερε μετά τις υπογραφές ο Μπίλιτς που γίνεται ο 15ος προπονητής στην ιστορία του συλλόγου!!!
Μία μέρα μετά η Γουέστ Χαμ παρουσίασε τον Πέδρο Ομπιάνγκ στο «Άπτον Παρκ», αφού ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι διαπραγματεύσεις με την Σαμπντόρια για την απόκτηση του 23χρονου μέσου, με τα «σφυριά» να δίνουν 7εκ. ευρώ στην ομάδα της Γένοβας… Ο Πέδρο Ομπιάνγκ υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων χρόνων και στα πρώτα του λόγια είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω στην Πρέμιερ Λιγκ».
Ο Ισπανός άσος είχε 35 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Ιταλίας, πετυχαίνοντας, παράλληλα, τρία τέρματα, με την φανέλα της Σαμπντόρια, με την οποία αγωνίζεται από το 2010.
Όλα αυτά λίγες μέρες μετά το… αποκαλυπτικό «tweet» του γιου του ιδιοκτήτη της ομάδας, Τζακ Σάλιβαν, ο οποίος είχε ενημερώσει ότι εντός 48ωρου η ομάδα θα ανακοίνωνε νέο προπονητή και μία σημαντική προσθήκη!

//

Pedro MBA Obiang saluta la U.C. Sampdoria. Ufficiale il suo trasferimento al West Ham a titolo definitivo. Il…

Posted by Serie A TIM on Wednesday, June 10, 2015