Παίρνει και Ματίας Πέρες η Ομόνοια (videos)

Διαβάστε ακόμα:
«Μπαμ» με Σέρινταν η Ομόνοια
Η Ομόνοια ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης την καταρχήν συμφωνία της με τον 29χρονο αριστερό μπακ, Ματίας Πέρες, ο οποίος θα ενσωματωθεί με την αποστολή των «πράσινων» στη Βουλγαρία την ερχόμενη Παρασκευή! Την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην Χουβεντούδ ομάδα της Ουρουγουάη!
Το πλήρες όνομα του ποδοσφαιριστή είναι Ματίας Ομάρ Πέρες και είναι από την Ουρουγουάη. Ο Matías Omar Pérez Laborda, όπως γράφεται το πλήρες όνομα του, γεννήθηκε στις 20 Ιουλίου 1985! Έχει αγωνιστεί σε Πενιαρόλ, Ντανούμπιο, Άρσεναλ Σαραντί, Σαντιάγκο Γουόντερες, Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα, Κίλμες και Χουβεντούδ. Από τη στιγμή που ο Σκαραμοτσίνο τέθηκε εκτός πλάνων, τότε ήταν φυσικό επακόλουθο ο τεχνικός του «τριφυλλιού» Κώστας Καϊάφας να κινηθεί για την απόκτηση αριστερού μπακ. Έτσι, η Ομόνοια μετά τον Σέρινταν λοιπόν και σήμερα τον Ματία Πέρες, συμπληρώνεται σιγά-σιγά το ρόστερ των «πρασίνων».
Την περσινή σεζόν ο ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στην Χουβεντούδ ομάδα της Ουρουγουάης με 2282 λεπτά, 25 συμμετοχές και πέντε γκολ. Έχει ύψος 1.73 και ζυγίζει 67kg.
Η ανακοίνωση της Ομόνοιας αναφέρει: «Η Ομόνοια ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον 29χρονο αριστερό ακραίο αμυντικό, Ματίας Πέρεζ. Ο ποδοσφαιριστής θα ενσωματωθεί με την αποστολή της ομάδας μας στη Βουλγαρία».
\

Πηγή: balla.com.cy

Σχετικά άρθρα