Χαρίσης: «Για αυτό προτίμησα τον ΠΑΟΚ»

Για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι παίκτης του ΠΑΟΚ ο Χάρης Χαρίσης. Ο 20χρονος μέσος που έκανε μία πολύ καλή σεζόν στον ΠΑΣ Γιάννινα θα φορά και επίσημα σε λίγες ημέρες την φανέλα με τον δικέφαλο στο στήθος. Ο Χαρίσης με συνέντευξη που παραχώρησε, εξήγησε γιατί επέλεξε τον ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό.
Πιο συγκεκριμένα μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Δωδώνη Super Fm 104,3” για την μετακίνηση του στον ΠΑΟΚ, ενώ αποκάλυψε και ποια είναι τα ποδοσφαιρικά του πρότυπα.
– Είχες άγχος για την καθιέρωση στην ενδεκάδα στον ΠΑΣ ;
«Υπήρχαν σίγουρα δυσκολίες, γιατί έπρεπε να ανταγωνιστώ παίκτες όπως ο Τσουκαλάς και ο Λίλα. Άγχος δεν υπήρχε όμως, γιατί όλοι ήμασταν μια οικογένεια μέσα στα αποδυτήρια. Όλα τα παιδιά μας βοήθησαν εμάς τους μικρότερους. Ίσως θα έλεγα ότι άγχος υπήρχε μόνο στα πρώτα ματς. Με ενθάρρυνση όμως από συμπαίκτες και προπονητή το ξεπέρασα γρήγορα».
–       Ηταν η σεζόν που τελείωσε η καλύτερή σου, μέχρι την επόμενη;
«Σίγουρα, γιατί ήταν μια χρονιά στην οποία έπαιξα πρώτη φορά σε επαγγελματικό επίπεδο. Πέρυσι είχα κάνει μόνο τρία ματς και πρόπερσι ένα. Ουσιαστικά φέτος έπαιξα».
–       Πότε ξεκίνησε το φλερτ με τον ΠΑΟΚ και τι μέτρησε για να επιλέξεις τον Δικέφαλο του Βορρά αντί του Ολυμπιακού;
«Είχαν αρχίσει να γράφονται κάποια πράγματα, χωρίς εγώ να έχω γνώση. Στη συνέχεια υπήρξε επαφή και με εμένα. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που μου αρέσει πολύ, μου αρέσει ως προοπτική και μου αρέσει και ο κόσμος του. Γι’ αυτό και τον προτίμησα».
Για τη νέα σελίδα της καριέρας του είπε: «Υπάρχει ένα δημιουργικό άγχος, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα και οι απαιτήσεις είναι πολύ υψηλές. Θα πάω να δουλέψω και θα προσπαθήσω για το καλύτερο».
 

Σχετικά άρθρα