Περέιρα: «Δεν είμαι… ηθοποιός» (video&pics)

Διαβάστε ακόμα:
Ο «Ζοτς» υποδέχθηκε τον Περέιρα (video)
Ο Βίτορ Περέιρα παρουσιάστηκε την Πέμπτη από την Φενέρμπαχτσε, και αφού πρώτα υποσχέθηκε στους φίλους της τουρκικής ομάδας επιθετικό ποδόσφαιρο, στη συνέχεια, μίλησε και για τα… γεγονότα που τον σημάδεψαν στην Ελλάδα! Υπογραμμίζοντας πως είναι αυθεντικός και όχι… ηθοποιός, ζώντας το ποδόσφαιρο με πάθος!
Οι Τούρκοι δημοσιογράφοι ήταν ενήμεροι για τα όσα είχαν γίνει στα ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό και στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ και ρώτησαν τον νέο τεχνικός της ομάδας της Πόλης. «Ζω το ποδόσφαιρο με μεγάλο πάθος, είμαι αυθεντικός και όχι ηθοποιός. Αν σκοράρει η ομάδα μου γκολ στο 89’, ναι τότε θα τρέξω για να… γιορτάσω το γκολ», είπε ο Πορτογάλος προπονητής και συμπλήρωσε: «Το να ελέγξω τον αγωνιστικό χώρο είναι θέμα τεχνικό. Θα πρέπει για παράδειγμα να γνωρίζω την κατάσταση του χλοοτάπητα, για να αξιολογήσω τις συνθήκες κάτω από τις οποίες θα αγωνιστεί η ομάδα μου»!

Σε ότι αφορά στην νέα του ομάδα, ο Βίτορ Περέιρε υπογράμμισε: «Θα παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο. Θέλω να έχουμε εμείς τον έλεγχο στους αγώνες. Θα είμαστε επιθετικοί και στην άμυνα μας»!
Από εκεί και πέρα να αναφέρουμε πως Τούρκος δημοσιογράφος αποκάλυψε πως ο Βίτορ Περέιρα έχει αγαπηθεί από οπαδούς της «Φενέρ», μετά τον τρόπο με τον οποίο πανηγύρισε τον τίτλο που πήρε με την Πόρτο την περίοδο 2012-13 κόντρα στην Μπενφίκα, την ώρα που ο Ζόρζε Ζεζούς… κατέρρεε! Να θυμίσουμε πως εκείνη την σεζόν οι «αετοί» είχαν παίξει με την τουρκική ομάδα στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ και η πορτογαλική ομάδα πέρασε στον τελικό, νικώντας 3-1 εντός, ενώ είχε χάσει με 1-0 στην Πόλη. Τα παιχνίδια είχαν πολλή ένταση και ο Ζόρζε Ζεζούς είχε επεισόδιο και με τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε. Λίγες μέρες μετά η Μπενφίκα έχασε όλους τους τίτλους (Γιουρόπα Λιγκ, Πρωτάθλημα, Κύπελλο). Στο πρωτάθλημα ηττήθηκε την τελευταία αγωνιστική εκτός από την Πόρτο (2-1) με γκολ στο τέλος, ενώ οι «αετοί» έπαιζαν για δυο αποτελέσματα…
Δείτε και σχετικό βίντεο…

Να αναφέρουμε ότι μετά την παρουσίασή του ο Βίτορ Περέιρα ξεναγήθηκε στο γήπεδο της «Φενέρ», αλλά και στο μουσείο της τουρκικής ομάδας, μαθαίνοντας πράγματα από την ιστορία του συλλόγου…

Vitor Pereira Şükrü Saracoğlu’nda! pic.twitter.com/PpIDZ4nn1K
— Fenerbahçe SK (@Fenerbahce) June 11, 2015

Teknik direktörümüz Vitor Pereira Şükrü Saracoğlu’nu ve müzemizi gezdi. pic.twitter.com/xswHdIObPy
— Fenerbahçe SK (@Fenerbahce) June 11, 2015

Vitor Pereira: “Hücum futbolu oynayacağız” | http://t.co/i7OtPEz9nD pic.twitter.com/GNZ8wkJ9gT
— Fenerbahçe SK (@Fenerbahce) June 11, 2015

VÍTOR PEREIRA! pic.twitter.com/MhOQGT5s1a
— Fener Int (@fenerint) June 11, 2015

Smile 🙂 pic.twitter.com/6RCFcXFZPe
— Fener Int (@fenerint) June 11, 2015

Σχετικά άρθρα