Διετές συμβόλαιο για Μπιέλσα

Με… υπογραφές στο χαρτί σε διετές συμβόλαιο αποτυπώθηκε η προφορική συμφωνία του Μαρσέλο Μπιέλσα με τη διοίκηση της Μαρσέιγ και έτσι ο Αργεντίνος προπονητής κατοχύρωσε νέο συμβόλαιο διάρκειας δυο ετών με την γαλλική ομάδα…

Να θυμίσουμε ότι ο 60άχρονος τεχνικός είχε συμφωνήσει εδώ και καιρό με τους ανθρώπους του συλλόγου της Μασσαλίας, αλλά στη συνέχεια υπήρξε εμπλοκή! Ο Μαρσέλο Μπιέλσα βρέθηκε μάλιστα κοντά στο να συνεχίσει στη Γουέστ Χαμ, αλλά μετά την πρόσληψη του Σλάβεν Μπίλιτς στα «σφυριά», ο Αργεντινός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, με την Μαρσέιγ. Πάντα με βάση και το ρεπορτάζ του «TF1».

Η αγωνιστική περίοδος που μόλις ολοκληρώθηκε δεν κύλησε πάντως καλά για την Μαρσέιγ, η οποία δεν θα παίξει τελικά Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά θα βρεθεί στους ομίλους του Γιουρόπα! Παρόλα αυτά ο Μαρσέλο Μπιέλσα πήρε ψήφο… εμπιστοσύνης για να συνεχίσει και σχεδιάζει τη νέα ομάδα. Βέβαια έχουν φύγει από την ομάδα ο Αντρέ Αγιού (ως ελεύθερος πήγε στη Σουόνσι), ο Ζερεμί Μορέλ, που προτίμησε να πάει στη Λιόν. Πρώτη εισήγηση του Αργεντινού προπονητή ήταν πάντως η παραμονή του μεσοαμυντικού Αλεξίς Ρομαό.

Σχετικά άρθρα