«Μπρέικ» και ισοφάριση η Καρσίγιακα!

Με μια βολή του Χουάν Παλάσιος 2’’ πριν την λήξη η Καρσίγιακα νίκησε μέσα στην Κωνσταντινούπολη την Αναντολού Έφες με 86-85 και ισοφάρισε σε 1-1 την σειρά των τελικών των πλέι οφ του τουρκικού πρωταθλήματος!

Η Καρσίγιακα είχε τον έλεγχο στην μεγαλύτερη διάρκεια της συνάντησης και προηγήθηκε με 9 (63-54) στο 25’. Με πρωταγωνιστές τους Τόμας Ερτέλ, Στράτο Περπέρογλου, οι γηπεδούχοι προσπέρασαν με 85-82, αλλά ο Λι Ντίξον με τρίποντο ισοφάρισε σε 85-85 με 9’’ να απομένουν για το τέλος της αναμέτρησης. Ο Τσεντί Οσμάν  έκανε λάθος στην επαναφορά για την Έφες και ο Παλάσιος κέρδισε δύο βολές και ήταν εύστοχος στην δεύτερη (86-85) 2’’ πριν την λήξη. Στην τελευταία επίθεση του αγώνα ο Νέναντ Κρστιτς αστόχησε σε σουτ από πλάγια θέση με την Έφες να φωνάζει για φάουλ.

Ο Ντίξον με 28 πόντους (6/10 τρίποντα και 6 ασίστ) ήταν ο κορυφαίος των νικητών. Ο Κρστιτς με 16 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ της Έφες. Η σειρά μεταφέρεται στην Σμύρνη για τον τρίτο και τον τέταρτο τελικό, που έχουν προγραμματιστεί για τις 14 και 16 του μηνός αντίστοιχα.

Σχετικά άρθρα