Δυνατά για Κακουτά, Ντουμπιά

Τα ονόματα του Γκαέλ Κακουτά και του Σείντού Ντουμπιά προέκυψαν χτες στη μεταγραφική επικαιρότητα του Ολυμπιακού με δημοσιεύματα από το εξωτερικό που αποκάλυψε το pamesports.gr και φαίνεται πως υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον από πλευράς ερυθρόλευκων για τους δύο ποδοσφαιριστές. 
 
Τον Γάλλο εξτρέμ που ανήκει στην Τσέλσι ο Ολυμπιακός είχε προσπαθήσει να αποκτήσει και πέρσι. Τελικά ο Κακουτά πήγε στη Ράγιο Βαγιεκάνο και έκανε εξαιρετική σεζόν, έχοντας προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων. Ο 24χρονος αριστεροπόδαρος επιθετικός έβαλε 5 γκολ στη La Liga, ενώ στην καριέρα του ΄χει παίξει (πάντα δανεικός από την Τσέλσι) σε Φούλαμ, Μπόλτον Ντιζόν, Φίτεσε, Λάτσιο και Ράγιο. Στη Γαλλία έχει φορέσει τη φανέλα όλων των μικρών Εθνικών ομάδων. Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει ζητήσει την αγορά του και να του προσφέρει τετραετές συμβόλαιο. 
 
Ο Σεϊντού Ντουμπιά είναι διεθνής Ιβοριανός σέντερ φορ που έκανε εκπληκτικές σεζόν στη Ρωσία με την ΤΣΣΚΑ πετυχαίνοντας 61 γκολ σε 95 ματς. Η Ρόμα πλήρωσε 15 εκ για να τον αγοράσει αλλά η πρώτη του σεζόν στην Ιταλία δεν ήταν ιδανική, καθώς έπαιξε σε δέκα ματς και σκόραρε δύο φορές. Ο 28χρονος στράικερ έχει παίξει 29 φορές στην Εθνική της Ακτής Ελεφαντοστού, συνήθως αναπληρωματικός του Ντρογκμπά, με 4 γκολ. Πριν από την ΤΣΣΚΑ είχε κάνει επίσης εντυπωσιακά πράγματα στην Ελβετία με την Γιουνγκ Μπόις, με 50 γκολ σε 61 ματς! Οι Ιταλοί υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός θέλει να τον δανειστεί από την Ρόμα και βάζουν στα σενάρια και τον Ρομπέρτο.

Σχετικά άρθρα