Ανακοίνωσε Φούντα ο Αστέρας

Σε συμφωνία με τον Ταξιάρχη Φούντα και τη Σάλτσμπουργκ ήρθε ο Αστέρας Τρίπολης. Ο Έλληνας μέσος θα βρίσκεται στην Τρίπολη μέχρι το καλοκαίρι του 2017 καθώς αποκτήθηκε με τη μορφή δανεικού από την Σαλτσμπουργκ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση και οι δηλώσεις του παίκτη:
Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ταξιάρχη Φούντα. Ο Έλληνας μέσος, γεννημένος στις 4 Σεπτεμβρίου 1995, υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας μέχρι τον Ιούνιο του 2017, ως δανεικός από την FC RED BULL Salzburg.
“Ο ΑΣΤΕΡΑΣ εδώ και δέκα χρόνια έχει φτιάξει ένα πολύ μεγάλο, σοβαρό club και έχει μια πολύ καλή ομάδα που θέτει διαρκώς μεγάλους στόχους. Είναι μεγάλη πρόκληση για μένα αυτή η νέα σελίδα στην καριέρα μου και απαιτεί σοβαρότητα, σκληρή δουλειά και πίστη.
Η ομάδα έχει καλούς παίκτες, παίζει σταθερά εδώ και τέσσερα χρόνια στην Ευρώπη και διακρίνεται σε όλες τις διοργανώσεις. Αυτό είναι πολύ μεγάλο κίνητρο για έναν ποδοσφαιριστή. Προσωπικά μου ταιριάζει και μου αρέσει πολύ η φιλοσοφία της ομάδας και γι’ αυτό επέλεξα τον ΑΣΤΕΡΑ.
Το αγωνιστικό στιλ που έχει η ομάδα ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που ήθελα να αγωνιστώ στον ΑΣΤΕΡΑ, καθώς μου αρέσουν πολύ η οργανωμένη επίθεση και άμυνα, η ταχύτητα μπροστά, οι αντεπιθέσεις της ομάδας και ο τρόπος που κυκλοφορεί την μπάλα.
Θέλω μέσα από τον ΑΣΤΕΡΑ να μπορέσω να πετύχω σημαντικά πράγματα και να είμαι σταθερά στην Εθνική ομάδα, κάτι πολύ σημαντικό για κάθε ποδοσφαιριστή.
Θέλω να πω σε όλους τους φίλους του ΑΣΤΕΡΑ ότι θα δίνω το 1000% για την ομάδα, ώστε να τη βοηθήσω να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη!”. 

Σχετικά άρθρα