Τέλος ο Νιόπλιας από Ατρόμητο

Ο Νίκος Νιόπλιας αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Ατρόμητου όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος του Περιστερίου.
Ο Έλληνας τεχνικός δεν θα συνεχίσει στον Ατρόμητο παρότι από την μέρα που ανέλαβε την ομάδα, παρουσίασε ένα βελτιωμένο πρόσωπο. Ο Γιώργος Σπανός συναντήθηκε σήμερα με τον Νίκο Νιόπλια και διαπιστώθηκε διαφορά απόψεων, έτσι οι δύο πλευρές δεν θα συνεχίσουν μαζί τη νέα σεζόν. 
Αναλυτικά:
Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι δεν ανανεώνεται το συμβόλαιο του Νίκου Νιόπλια για την αγωνιστική περίοδο 2015-16.
Ο πρόεδρος της ομάδας μας κ. Γιώργος Σπανός συναντήθηκε σήμερα με τον 50χρονο προπονητή, παρουσία του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλο, και συζήτησε μαζί του σε άριστο κλίμα τόσο για τον απολογισμό στο διάστημα της θητείας του όσο και για τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν αλλά διαπιστώθηκε διαφορών απόψεων.
Ο Νίκος Νιόπλιας επέδειξε ήθος, συνέπεια, επαγγελματισμό και ανταποκρίθηκε στην αποστολή που του ανατέθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο.
Τον ευχαριστούμε θερμά για την συνεργασία και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα.
Σε δηλώσεις του στο atromitosfc.groΝίκος Νιόπλιας τόνισε τα εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, είχαμε μια άψογη συνεργασία και η ομάδα πέτυχε τους στόχους της. Ευχαριστώ επίσης όλους όσους συνεργάστηκα και βέβαια τους παίκτες γιατί χωρίς τη δική τους βοήθεια δεν θα είχαμε πετύχει τον στόχο μας.
Αυτή η ομάδα αξίζει τον σεβασμό μου».

Σχετικά άρθρα