ΠΑΟΚ: «Προστατέψτε την ομάδα μας»

Κάλεσμα στον κόσμο του δικέφαλου έκανε μέσω ανακοίνωσης της η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Άρη.

Στην ανακοίνωση καλείται ο φίλαθλος κόσμος του ΠΑΟΚ να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας χωρίς να γίνει το παραμικρό στις εξέδρες.

Αναλυτικά:

Το ραντεβού όλων μας είναι και αυτό το Σάββατο στο PAOK Sports Arena. Λίγο πριν από την ολοκλήρωση μίας μακράς και επίπονης αγωνιστικής περιόδου, η ομάδα μας συνεχίζει την μεγάλη της προσπάθεια και χρειάζεται δύο ακόμη νίκες για να επιτύχει τον στόχο της και να εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή της προοπτική και την επόμενη σεζόν. Το επόμενο βήμα θα γίνει το Σάββατο…

Καλούμε ΟΛΟΥΣ τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να σταθούν δίπλα στην ομάδα μας, πιο μαζικά, πιο δυνατά και με περισσότερη προσήλωση από ποτέ.

Ενόψει του αγώνα του Σαββάτου (13/6, 19:30), πρέπει όλοι μας να είμαστε πολύ προσεκτικοί, να εκμεταλλευτούμε την δύναμη της έδρας μας και την διαφυλάξουμε με κάθε τρόπο. Δεν απαντάμε σε καμία πρόκληση, ασχολούμαστε μόνο με την ομάδα μας.

Είναι κρίσιμα σημαντικό όλοι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, να μείνουν μακριά από κάθε ενέργεια που μπορεί να είναι ή να χαρακτηριστεί επιβαρυντική και να βλάψει την ομάδα και το μέλλον της.

Είναι κρίσιμα σημαντικό να αποφευχθούν ενέργειες που μπορεί να δώσουν δικαίωμα σε προκλητικές συμπεριφορές και να θέσουν σε κίνδυνο την έδρα μας. Αυτός άλλωστε είναι ο ξεκάθαρος και επίσημα εκφρασμένος στόχος τους.

Πρέπει να αποφευχθούν ρίψεις κάθε είδους αντικειμένων, ακόμη και ρολών χαρτιού, κροτίδων, βεγγαλικών και φωτοβολίδων και όλοι μαζί να πούμε ΟΧΙ σε χυδαία και υβριστικά συνθήματα και με κάθε τρόπο να προστατέψουμε την ομάδα μας, τον ΠΑΟΚ και το μέλλον του.

Καλούμε τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο για να αποφύγουν την επιπρόσθετη ταλαιπωρία και των συνωστισμό της τελευταίας στιγμής και να συνεργαστούν με τους άνδρες ασφαλείας στον έλεγχο που θα υπάρχει κατά την είσοδό τους στο γήπεδο.

Εμείς δεν είμαστε σαν τους άλλους. Σεβόμαστε και τιμούμε την ιστορία μας, σεβόμαστε και τιμούμε την ιστορία του Ελληνικού μπάσκετ. Με πράξεις και όχι με λόγια.

ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Σχετικά άρθρα