Χιόνι και βροχή στα Νησιά Φερόε

Διαβάστε ακόμα:
«Οφείλουμε να παίξουμε μπάλα»

Η προπόνηση της Εθνικής στα Νησιά Φερόε (videos)

Τέλος περιπέτειας για την Εθνική (videos)

Οι ταλαιπωρημένοι διεθνείς θα έχουν απόψε αντίπαλο εκτός από τα Νησιά Φερόε (21:45, Real FM και pamesports.gr) και τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην περιοχή.
Τα βράδυα, στα περισσότερα μέρη με υψηλό υψόμετρο χιόνισε όπως φαίνεται και στην κορυφή του λόγου που βρίσκεται απέναντι ακριβώς από το ξενοδοχείο, στο οποίο έχουν καταλύσει οι δημοσιογράφοι που ακολουθούν την αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.
Κατά διαστήματα βρέχει καταρρακτωδώς στην περιοχή αλλά μετά από λίγο κάνει πάντα την εμφάνισή του ήλιος. Αυτό που δεν αλλάζει είναι η χαμηλή θερμοκρασία που επικρατεί. Δεν ξεπερνά τους πέντε βαθμούς ενώ αυτή είναι πρόβλεψη και για την ώρα διεξαγωγής του αγώνα. Μόνο που λόγο της υψηλής υγρασίας, η αίσθηση θα είναι ότι η θερμοκρασία θα φτάνει μόλις και μετά βίας τον ένα βαθμό.
Το γήπεδο του Torshavn διαθέτει πλαστικό χλοοτάπητα. Ο Μαρκαριάν έχει αποφασίσει για την τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα με ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας για το γκολ αλλά και ιδιαίτερη προσοχή στην άμυνα για το μηδέν κι αν δεν είχε τραυματιστεί ο Φορτούνης θα είχε αποφασίσει για το βασικό σχήμα και τους 11. Έχει αποφασίσει για τους 10 και για τον 11ο θα αποφασίσει αύριο. Οι 10 που εκτός απροόπτου θα ξεκινήσουν ειναι οι Καρνέζης στην εστία, Τοροσίδης και Σταφυλίδης στα πλάγια, Μανωλάς και Παπασταθόπουλος στο κέντρο της άμυνας. Αμυντικά χαφ οι Σάμαρης και Κονέ. Φετφατζίδης και Χριςτοδουλουλος οι δύο από τους τρείς της μεσαίας γραμμής με τον Νίνη να συγκεντρώνει της μεγαλύτερες πιθανότητες να ξεκινήσει ως κεντρικός χαφ χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να ξεκινήσει ο Ταχτσίδης με τον Κατσουράνη να έχει τις λιγότερες πιθανότητες. Ο Μήτρογλου στην θέση του κεντρικού επιθετικού συμπληρώνει την ενδεκάδα.
Μετά από 5 αγωνιστικές η εθνική ομάδα μετράει μόλις 2 ισοπαλίες στον 6ο όμιλο και βρίσκεται στην τελευταία θέση με 2 βαθμούς. Η αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είναι καταπονημένη από το ταξίδι που ξεκίνησε το απόγευμα της Πέμπτης και ολοκληρώθηκε μετά από ένα 24ωρο, ωστόσο, όπως παραδέχθηκε και ο Σέρχιο Μαρκαριάν στη συνέντευξη Τύπου «όλα είναι καλά, δεν υπάρχει κούραση και είμαστε πανέτοιμοι».
Σήμερα το βράδυ επίσης θα διεξαχθούν και τα άλλα δύο ματς του 6ου ομίλου. Η Φινλανδία θα υποδεχθεί την Ουγγαρία (19:00), ενώ το ντέρμπι θα διεξαχθεί ανάμεσα στη Βόρεια Ιρλανδία και στη Ρουμανία (21:45).
Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει άλλες 7 αναμετρήσεις. Αναλυτικά:
4ος όμιλος
Πολωνία-Γεωργία
Ιρλανδία-Σκοτία
Γιβραλτάρ-Γερμανία
6ος όμιλος
Φινλανδία-Ουγγαρία
Β. Ιρλανδία-Ρουμανία
Ν. Φερόε-Ελλάδα
9ος όμιλος
Αρμενία-Πορτογαλία
Δανία-Σερβία

Σχετικά άρθρα