Σουλτανόπουλος στον Ολυμπιακό

Στον Ολυμπιακό επέστρεψε ο διεθνής κεντρικός Δημήτρης Σουλτανόπουλος, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στον ΑΟ Κηφισιάς.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Το Τ.Α.Α. Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Δημήτρη Σουλτανόπουλο. Ο διεθνής κεντρικός που επιστρέφει μετά από πέντε χρόνια στην ομάδα μας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1 χρόνο.
Ο Δημήτρης Σουλτανόπουλος γεννήθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου 1981 έχει ύψος 2. 01 και την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στον Α.Ο. Κηφισιάς».
Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Δημήτρης Σουλτανόπουλος είπε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Ολυμπιακό. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Μιχάλη Κουντούρη και το σύλλογο για την τιμή που μου έκαναν και για την πρόταση που μου έγινε. Ήρθα σε μια ομάδα η οποία μου πρόσφερε τους πρώτους μου τίτλους το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και ευελπιστώ η επιστροφή μου να συνδυαστεί με την επιστροφή του Ολυμπιακού στους τίτλους. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να συμβεί αυτό. Πιστεύω ότι είχα μια βελτίωση τα τελευταία χρόνια και είναι μια προσωπική δικαίωση για μένα, με τις χρονιές που έκανα ειδικά τις δυο τελευταίες με την ομάδα της Κηφισιάς. Αυτή τη στιγμή νιώθω αρκετά ώριμος έτσι ώστε να μπορέσω να προσφέρω στον Ολυμπιακό περισσότερα από όσα προσέφερα την πρώτη φορά που ήρθα».

Σχετικά άρθρα