Πιο κοντά σε Σπάχιτς και Σιανί

Στην τελική ευθεία εισέρχεται το θέμα του κεντρικού αμυντικού στον Παναθηναϊκό. Μπορεί ο Τσέχος Τόμας Σίβοκ να απέρριψε την πρόταση των Πρασίνων, ωστόσο με τους άλλους δύο βασικούς υποψηφίους φαίνεται ότι έχει βρεθεί σημείο επαφής (και) στο οικονομικό.

Τόσο ο Εμίρ Σπάχιτς όσο και ο Μίκαελ Σιανί έστειλαν τις προηγούμενες ημέρες θετικά μηνύματα προς το Τριφύλλι κάτι που δείχνει ότι υπάρχει πεδίο προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή και να επέλθει η συμφωνία με έναν από τους δύο.

Ο βόσνιος αμυντικός που έμεινε ελεύθερος από τη Λεβερκούζεν και ο γάλλος στόπερ, ο οποίος αποχωρεί από τη Λάτσιο, βλέπουν πλέον με καλό μάτι την έλευσή τους στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό συγκριτικά και με τις άλλες προτάσεις που έχουν στα χέρια τους.

Γι’ αυτό και οι άνθρωποι της ΠΑΕ θα εντείνουν από τις αρχές της εβδομάδας τις προσπάθειές τους προκειμένου άμεσα να κλείσουν το ζήτημα του αντι-Σίλντενφελντ καθώς στο χρονοδιάγραμμα που έχουν θέσει θέλουν ο εν λόγω παίκτης να βρίσκεται μαζί τους από τον ξεκίνημα της προετοιμασίας.

Σχετικά άρθρα