Πλησιάζει και ο Χελάντερ

Πιο κοντά από κάθε άλλη φορά βρίσκεται στον Παναθηναϊκό ο Φίλιπ Ελάντερ. Ο στόπερ της Μάλμε που έχει συμφωνήσει προφορικά με τους Πράσινους είναι τελικά πολύ πιθανό να αποκτηθεί κατά τη θερινή και όχι κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, όπως υπήρξε προ εβδομάδων η σκέψη.

Η Μάλμε βλέποντας ότι θα χάσει τον παίκτη άνευ ανταλλάγματος έστειλε μήνυμα προς την πλευρά του Παναθηναϊκού προκειμένου να ανοίξει πάλι δίαυλος επικοινωνίας για την παραχώρησή του. Τις τελευταίες ημέρες υπήρξε εκ νέου επαφή και σύμφωνα με όσα αναφέρουν μέσα ενημέρωσης από τη Σουηδία οι δυο πλευρές βρίσκονται πιο κοντά από ποτέ. Κάτι που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται άμεσα να υπάρξει οριστική συμφωνία.

Οι Πράσινοι πάντως, εξαρχής τόνιζαν ότι δεν σκοπεύουν να δώσουν χρήματα για τον Ελάντερ (πέρα από τα υποχρεωτικά τροφεία), δεδομένου ότι πρόκειται για παίκτη που θα πάρουν ελεύθερο, άνευ ανταλλάγματος, τον Ιανουάριο. Γι’ αυτό και η Μάλμε προσπαθεί να εξασφαλίσει ότι θα λάβει άμεσα μέρος των τροφείων που ούτως ή άλλως θα δώσει το Τριφύλλι.

Σχετικά άρθρα