Έφτασε στο Γκντανσκ η Εθνική (video)

Η Εθνική ομάδα προσγειώθηκε στο στρατιωτικό αεροδρόμιο του Γκντανσκ μετά από πτήση που διήρκεσε 2 ώρες και 20 λεπτά.
Κατά τη διάρκεια της πτήσης δεν υπήρχε διάθεση και επικρατούσε μεγάλος προβληματισμός ενώ οι παίκτες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ήταν εμφανώς απογοητευμένοι μετά την ήττα από τα Νησιά Φερόε.
Αυτό το οποίο λεγόταν ήταν ότι πάνε να χτίσουν μία άλλη ομάδα και να αλλάξουν. Η αποστολή της Εθνικής έφτασε στις 5:30 τοπική ώρα, στο στρατιωτικό αεροδρόμιο του Γκντανσκ αφού το πολιτικό αεροδρόμιο της πόλης ήταν κλειστό.
Οι διεθνείς παρέλαβαν τις αποσκευές τους απευθείας από το αεροπλάνο ενώ ο έλεγχος των διαβατηρίων έγινε στη σκάλα του αεροπλάνου.
Αυτή την ώρα η αποστολή της ομάδας είναι στο ξενοδοχείο Χίλτον ενώ αναμένεται αργότερα να γίνει κάποια προπόνηση καθώς την Τρίτη η γαλανόλευκη δίνει φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Πολωνία (16/6, 21:45). Το πρόγραμμα προβλέπει αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τα Νησιά Φερόε ενώ οι υπόλοιποι αναμένεται να κάνουν ελαφριά προπόνηση.
Το κλίμα για τον Σέρχιο Μαρκαριάν είναι βαρύ χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα απολυθεί ή ότι υπάρχει σκέψη για κάτι τέτοιο. Οι παράγοντες της ΕΠΟ περίμεναν μετά τη λαίλαπα Ρανιέρι ότι ο Ουρουγουανός τεχνικός θα μπορούσε να δώσει μία διαφορετική πνοή καθώς είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας αλλά φαίνεται πως έχουν πέσει οι τίτλοι τέλους για αυτή την ομάδα.

Σχετικά άρθρα