Δυάδα από Αργεντινή και Ισπανία

Το Σιάτλ έκανε… πλάκα με το Ντάλας χθες το βράδυ (3-0, 0-0 το ημίχρονο), η Βιτόρια έφερε 1-1 με τη Μόζι Μίριμ και πήραμε τα χρήματά μας πίσω (την είχαμε ποντάρει στο dnb), οπότε σχεδόν διπλασιάσαμε τη μίζα μας (1,80 έδινε ο «άσος).
257 ΧΙΡΟΝΑ – ΣΑΡΑΓΟΣΑ  Χ2 (Δ.Ε.)   2,00
Επαναληπτικός αγώνα για τα πλέι οφ Ισπανίας, η ομάδα που περάσει θα αντιμετωπίσει τη Λας Πάλμας στον μεγάλο τελικό για ένα εισιτήριο στην Πριμέρα. Ισχύει το εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση που επαναληφθεί το σκορ του πρώτου αγώνα, θα έχουμε παράταση και αν δεν αλλάξει κάτι θα ανέβει η Χιρόνα επειδή τερμάτισε ψηλότερα στην κανονική διάρκεια. Αναφέρουμε τον κανονισμό, αλλά ουσιαστικά έχουν κριθεί όλα, αφού η Χιρόνα επικράτησε της αντιπάλου της με 3-0 το βράδυ της Πέμπτης! Γι’ αυτό το λόγο και κοντράρουμε τη γηπεδούχο. Το μυαλό της είναι ήδη στον μεσοβδόμαδο πρώτο τελικό με τη Λας Πάλμας και αναμένεται να παραταχθεί με… σβηστές τις μηχανές. Η ομάδα είναι αρκετά κουρασμένη, δεν έχει περιθώρια να σπαταλήσει δυνάμεις σε ένα παιχνίδι το οποίο δεν έχει ουσία. Είναι πιθανό να δούμε και αλλαγές στη βασική της ενδεκάδα. Η Σαραγόσα από την άλλη, διαθέτει στον πάγκο τον Πόποβιτς που είναι «μαχητής», δεν τα παρατάει ποτέ και έχει ζητήσει από τους παίκτες του να κάνουν την καλύτερη δυνατή εμφάνιση για τον κόσμο τους. Στο πρωτάθλημα αντιμετώπισε τη Χιρόνα στην Καταλονία 5 αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας και δεν έχασε (1-1). Επιπλέον, δεν ηττήθηκε στα τελευταία 4 παιχνίδια εκτός έδρας, μπορεί να το κάνει και απόψε.
278 ΤΣΑΚΑΡΙΤΑ – ΝΤΑΓΚΛΑΣ      Χ2 (Δ.Ε.)   1,60
Αναμέτρηση για τη δεύτερη κατηγορία της Αργεντινής, η πρώτη είναι σε… διακοπές λόγω του Κόπα Αμέρικα. Σε κακή κατάσταση βρίσκεται η Τσακαρίτα η οποία μετράει 7 παιχνίδια χωρίς νίκη, ενώ διακόπηκε εις βάρος της και το τελευταίο της ματς με την Ολ Μπόις με το σκορ στο 1-4. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τιμωρηθούν 5 παίκτες της με τους 3 εξ αυτών να θεωρούνται βασικότατοι, θα κατέβει με αρκετούς νεαρούς. Η Ντάγκλας από την άλλη, προέρχεται από την ισοπαλία (1-1) με την πρωτοπόρο Σανταμαρίνα, αποτέλεσμα που ανέβασε την ψυχολογία της στα ύψη. Επιπλέον, έχει μόλις 2 ήττες στα τελευταία 7 παιχνίδια της, ενώ στέκεται αξιοπρεπώς εκτός έδρας (3-0-5). Οσοι δεν θέλουν να μπλέξουν με σημείο, αξία υπάρχει στο g/g (2,00), καθώς το έχει φέρει η γηπεδούχος στα 5 από τα τελευταία 6 ανεξαρτήτως έδρας και η φιλοξενούμενη στα 5 τελευταία εντός – εκτός.
 

Σχετικά άρθρα