Νέα δεδομένα με τον Μπλάτερ;

Νέα τροπή φέρεται να παίρνει το θέμα της παραίτησης του προέδρου της FIFA, Σεπ Μπλάτερ, καθώς ρεπορτάζ του ελβετικού Τύπου αναφέρουν πως ο 79άχρονος Ελβετός είναι διατεθειμένος να παραμείνει στη θέση του μετά την υποστήριξη που έλαβε από ορισμένες ασιατικές και αφρικανικές ομοσπονδίες!!!
Έτσι λοιπόν ο Μπλάτερ θα μπορούσε να αποφασίσει να παραμείνει πρόεδρος της FIFA, αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Schweiz am Sonntag», επικαλούμενο ανώνυμες πηγές κοντά στον πρώτο παράγοντα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.
Αυτά τα σενάρια έρχονται δύο εβδομάδες μετά την ανακοίνωση της παραίτησής του, διάστημα κατά το οποίο ο Σεπ Μπλάτερ, σύμφωνα με την ελβετική εφημερίδα, έλαβε μηνύματα υποστήριξης από διάφορες ομοσπονδίες στην Ασία και την Αφρική, οι οποίες του ζήτησαν να επανεξετάσει τη στάση του και να ανακαλέσει το «αντίο».
Ο Σεπ Μπλάτερ δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να παραμείνει επικεφαλής του σώματος που κυβερνά το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, όμως θα πρέπει να διευκρινιστεί ότι η FIFA δεν έχει ακόμη σχολιάσει επίσημα τη φημολογία.
Προς το παρόν εκείνο που ισχύει είναι ότι για να εκλεγεί ο επόμενος πρόεδρος της παγκόσμιας ποδοσφαιτικής συνομοσπονδίας έχει συγκληθεί έκτακτο συνέδριο στη Γενεύη, τον Δεκέμβριο του 2015.
Να θυμίσουμε ότι η FIFA έχει κάνει γνωστό ότι στις 20/07 θα γίνει η έκτακτη συνεδρίαση, ώστε να οριστεί η ακριβής ημερομηνία που θα διενεργηθούν οι εκλογές για την προεδρία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, μετά και την παραίτηση του Σεπ Μπλάτερ…

Σχετικά άρθρα