«Ανοιχτό» και του Πέλκα για ΠΑΟΚ

Ένα από τα θέματα που αναμένεται να απασχολήσουν εντός των ημερών, τον Φράνκ Αρνεσεν, τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ιάκωβο Αγγελίδη και φυσικά τον νέο προπονητή της ομάδας (όποιος κι αν επιλεγεί) είναι αυτό του Δημήτρη Πέλκα.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός ολοκλήρωσε τον δανεισμό του στην Πορτογαλική Σετούμπαλ. Οι Πορτογάλοι, όπως ανέφεραν χθες μέσα ενημέρωσης, δεν έχουν την δυνατότητα να καταβάλουν το ποσό των 400.000 ευρώ για να αποκτήσουν τον Πέλκα. Ο οποίος, παρεμπιπτόντως, έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι τον Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους. Κάτι που πρακτικά σημαίνει, πως εάν ο ΠΑΟΚ θέλει να τον διατηρήσει στο δυναμικό του, χωρίς τον κίνδυνο να μπει σε διαδικασία πλειστηριασμού από άλλη ομάδα, θα πρέπει να τον «κλείσει» από τώρα (μέχρι και τα τέλη Ιουνίου) και να τον πείσει να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

 Αν δεν συμβεί κάτι τέτοιο, ο Πέλκας θα έχει την δυνατότητα να αξιολογήσει οποιαδήποτε πρόταση έχει στα χέρια του και να αποφασίσει ο ίδιος σε ποιά ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του. Το θέμα Πέλκα είναι πολύ σοβαρό, καθώς ο νεαρός έχει αποδείξει και από την καριέρα του στην Σετούμπαλ, πως διαθέτει ποιοτικά στοιχεία που μπορεί να αξιοποιήσει αγωνιζόμενος και στον ΠΑΟΚ.

Σχετικά άρθρα