Άμεσες εξελίξεις για Τζιμπούρ

Άμεσες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Ράφικ Τζιμπούρ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο “Τρομοκράτης” που δεν έχει αποδεχθεί την πρόταση του ΑΠΟΕΛ -αν δεν προκύψει κάποιο συγκλονιστικό απρόοπτο- το αργότερο μέχρι την Τετάρτη αναμένεται να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο 1+1 έτους με την ΑΕΚ.
Ο Αλγερινός επιθετικός, ο οποίος τις προηγούμενες μέρες ήταν στην Κύπρο αναχώρησε το βράδυ της Παρασκευής από τη Λευκωσία με προορισμό το Ντουμπάι για προσωπικές του υποθέσεις.Ωστόσο βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με την “Ένωση” και ότι οι συζητήσεις έχουν πάρει θετική τροπή, έτσι ώστε ο 31χρονος επιθετικός να επιστρέψει στην ΑΕΚ μετά από 4,5 χρόνια. 

Το θετικό για τις δύο πλευρές είναι ότι στη συγκεκριμένη μεταγραφή δεν εμπλέκεται κανένας μάνατζερ που να ζητάει χρήματα και να φέρνει παράλογες αντιρρήσεις, ή να προβάλει παράλογες απαιτήσεις. Το “αγκάθι” από την άλλη είναι ότι η ΑΕΚ δεν δέχεται να προσφέρει κλειστό διετές συμβόλαιο και θέλει να έχει εκείνη την οψιόν ανανέωσης της συνεργασίας. 

Σχετικά άρθρα