Αρχική / Υγεία / Η Υγεία μου / Δερματολογία / Φωτογραφίες που θα σας πείσουν για την αναγκαιότητα του αντιηλιακού
Φωτογραφίες που θα σας πείσουν για την αναγκαιότητα του αντιηλιακού thumbnail

Φωτογραφίες που θα σας πείσουν για την αναγκαιότητα του αντιηλιακού
Η αντηλιακή προστασία είναι απαραίτητη τόσο το καλοκαίρι όσο και το χειμώνα, με τους ηλιόλουστους ειδικά μήνες να επιτάσσουν τη χρήση του.


Κάθε χρόνο τα άρθρα για την ανάγκη αντηλιακής προστασίας είναι πολλά, ώστε να γίνεται υπενθύμιση για τη συχνή χρήση του και να αποφευχθούν προβλήματα υγείας ακόμα και καρκίνος του δέρματος.


Το πρόβλημα, όμως, είναι πως αν και οι περισσότεροι έχουν στη τσάντα τους ένα αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας για το πρόσωπο, είτε βάζουν μία φορά και μετά το ξεχνούν είτε χρησιμοποιούν πολύ μικρή ποσότητα αγνοώντας ορισμένα σημεία.


Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, οι εικόνες δείχνουν πως για την προστασία του προσώπου δεν παίζει ρόλο μόνο ο δείκτης προστασίας του αλλά και το που το απλώνουμε και το είδος που χρησιμοποιούμε, αν είναι δηλαδή κρέμα ή σπρέι.


Στις εικόνες, που ακολουθούν, όσο πιο σκοτεινό είναι το δέρμα τόσες λιγότερες ακτίνες UV έχει απορροφήσει, ενώ όσο πιο φωτεινό είναι ένα σημείο τόσο πιο ευάλωτο είναι.


Καθημερινή ενυδάτωση με SPF 15Χρήση ενός βασικού αντηλιακούSun lotion μία φορά την ημέραΔιάφανο σπρέιΑντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίαςΑντηλιακό για εφαρμογή απευθείας σε υγρό δέρμαaxortagos.gr
Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X