Μωσαϊκό με λευκή σοκολάτα, δάκρυα σοκολάτας και “ΠΤΙ-ΜΠΕΡ” ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

<div class="large-5 columns text-left recipematerials"><span style="text-decoration: underline; font-size: small;"><strong>ΥΛΙΚΑ</strong></span>
<ul>
<li><span style="font-size: small;">1 πακέτο μπισκότα “ΠΤΙ-ΜΠΕΡ” ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ 225 γρ.</span></li>
<li><span style="font-size: small;">115 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά</span></li>
<li><span style="font-size: small;">190 γρ. λευκή σοκολάτα</span></li>
<li><span style="font-size: small;">50 γρ. δάκρυα σοκολάτας</span></li>
<li><span style="font-size: small;">15 γρ. σουμάδα (προαιρετικά)</span></li>
</ul>
<div><span style="font-size: small;"><span style="font-size: xx-small;"><br /></span></span></div>
<div><span style="font-size: small;"><span style="font-size: xx-small;"><br /></span></span></div>
</div>
<div class="large-7 columns text-left stepstext">
<h3 class="execution"><span style="text-decoration: underline; font-size: small;">ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ</span></h3>
<ol>
<li class="active"><span style="font-size: small;">Βράζουμε την κρέμα γάλακτος και προσθέτουμε μέσα τη λευκή σοκολάτα. Ανακατεύουμε καλά με ένα σύρμα έως ότου λιώσει καλά η σοκολάτα μας και προσθέτουμε τη σουμάδα.</span></li>
<li><span style="font-size: small;">Σπάμε τα μπισκότα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ, τα προσθέτουμε στο μείγμα μας και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε στο τέλος τα δάκρυα σοκολάτας και δεν ανακατεύουμε πολύ για να μη λιώσουν. </span></li>
<li><span style="font-size: small;">Ανακατεύουμε καλά και στρώνουμε σε μια τριγωνική (προαιρετικά) φόρμα.Αποθηκεύουμε στην κατάψυξη και μετά από 2 ώρες μπορούμε να σερβίρουμε!</span></li>
</ol>
<div><span style="font-size: small;"><br /></span></div>
<div><span style="font-size: xx-small;"><br /></span></div>
</div>
<div> </div>
<div><span style="font-size: xx-small;"><a href="http://syntages.papadopoulou.gr/">http://syntages.papadopoulou.gr/</a></span></div>
<div><span style="font-size: xx-small;"><br /></span></div>

Σχετικά άρθρα