Νίκη για πολλούς λόγους…

Την πρώτη νίκη της μετά από έναν ολόκληρο χρόνο αναζητάει η Εθνική μας ομάδα. Το αποψινό (21:45, pamesports) φιλικό κόντρα στην Πολωνία στο Γκντανσκ είναι μια καλή ευκαιρία για την “γαλανόλευκη” να αφήσει πίσω της την (νέα) οδυνηρή ήττα από τα Νησιά Φερόε και να επανακτήσει την ψυχολογία που τόσο χρειάζεται ενόψει της συνέχειας στα προκριματικά του EURO 2016. Το ματς κόντρα στους Πολωνούς είναι επίσημο φιλικό κάτι που σημαίνει πως οι παίκτες του Σέρχιο Μαρκαριάν θα πρέπει να πάρουν τη νίκη προκειμένου η Ελλάδα να κερδίσει έδαφος στο FIFA Ranking, στο οποίο υποχωρεί συνεχώς εξαιτίας των διαδοχικών αρνητικών αποτελεσμάτων.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει μια… άλλη Εθνική καθώς προσανατολίζεται στο να πραγματοποιήσει συνολικά 8 αλλαγές σε σχέση με το αρχικό σχήμα που επέλεξε στην πρόσφατη αναμέτρηση με τα Ν. Φερόε. Την “γαλανόλευκη” εστία θα υπερασπιστεί ο Στέφανος Καπίνο ενώ η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Βύντρα, Παπασταθόπουλο, Μόρα και Σταφυλίδη. Στα χαφ θα αγωνιστούν οι Τζιόλης και Ταχτσίδης, μπροστά τους θα είναι οι Κολοβός και Φούντας ενώ πίσω από τον προωθημένο Καρέλη θα αγωνιστεί ο Σωτήρης Νίνης.

Για τους Πολωνούς εκτός αποστολής έμειναν οι Λεβαντόφσκι, Πίστσεκ και Κριχόβιακ για λόγους ξεκούρασης.

Πιθανή ενδεκάδα: Μπόρουτς, Τσιόνεκ, Γκλίκ, Πάζνταν, Κομορόφσκι, Λινέτι, Μπόριτσουκ, Μπλαζτσικόφσκι, Ζιελίνσκι, Γκροσίτσκι και Μίλικ.

Στον πάγκο: Σέζνι, Τιτόν, Γιανίτσκι, Κετζιόρα, Τσουκάλα, Μπόριτσουκ, Μαζίνσκι, Μιλά, Πέτσκο, Βίμπους και Τουζίνσκι.

Σχετικά άρθρα