Αμφίβολος ο Μπρέμερ στον ΠΑΟΚ

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τζέι Αρ Μπέμερ στην αυριανή (17/6, 19:30, NS2) συνάντηση του ΠΑΟΚ με τον Άρη, στην οποία ο «Δικέφαλος» θέλει την νίκη για να επικρατήσει με σκορ 3-1 στην σειρά των πλέι οφ και να κατακτήσει την τρίτη θέση της τελικής βαθμολογίας της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Το ματς θα γίνει στο «Nick Galis Hall» «κεκλεισμένων των θυρών» λόγω τιμωρίας των «κίτρινων», εκείνο που προβληματίζει, ωστόσο, τον Σούλη Μαρκόπουλο είναι η κατάσταση του Μπρέμερ. Ο 35χρόνος Αμερικανός περιφερειακός υποβλήθηκε σήμερα το πρωί σε υπερηχογράφημα και λόγω της ελαφριάς διάτασης στον τετρακέφαλο του δεξιού του ποδιού, έμεινε και πάλι εκτός προπόνησης για προληπτικούς λόγους. Ο Μπρέμερ θα είναι στην αποστολή του ΠΑΟΚ, αλλά η συμμετοχή στην αναμέτρηση είναι αμφίβολη.

«Είναι ένα ακόμη παιχνίδι με τον Άρη, που είναι πολύ σκληρός αντίπαλος, ειδικά μέσα στο γήπεδό του και με οποιεσδήποτε συνθήκες», σχολίασε ο προπονητής του «Δικέφαλου» και σημείωσε: «Και σε αυτό το παιχνίδι θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο η διάρκεια, αλλά και οι δυνάμεις που θα δείξουμε στην πορεία του αγώνα, όπως επίσης και η ενέργεια που θα βγάλουμε στο γήπεδο. Και η ομάδα που θα έχει αυτά τα στοιχεία και τα βγάλει στο γήπεδο θα είναι αυτή που θα κερδίσει. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί, αλλά όπως γίνεται συνήθως, αυτό το οποίο περιμένουμε είναι ένα κλειστό παιχνίδι και όχι με το υψηλό σκορ που είχαμε στο προηγούμενο παιχνίδι στο γήπεδο του Άρη».

«Όλα ξεκινούν από την άμυνα, αυτό είναι το σημείο κλειδί και για την δική μας ομάδας και θα είναι πολύ σημαντικό να μπορέσουμε να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι, να έχουμε τον έλεγχο στο ρυθμό του αγώνα και από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα θα έρθουν», υπογράμμισε ο Μαρκόπουλος.

Σχετικά άρθρα