Έρχεται Αθήνα για να υπογράψει

Παίκτης της ΑΕΚ ενδέχεται να είναι από απόψε ο Ράφικ Τζιμπούρ! Ο Αλγερινός επιθετικός φέρεται να έχει ειδοποιήσει την ΑΕΚ πως το απόγευμα θα βρίσκεται στην Αθήνα μαζί με τον αδερφό του, προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal της επιστροφής του μετά από 4,5 χρόνια απουσίας.

Ο “Τρομοκράτης” και η διοίκηση της “Ένωσης” ήταν σε διαρκείς διαπραγματεύσεις τα τελευταία 24ωρα και η αλήθεια είναι ότι η μεταγραφή του Τζιμπούρ πέρασε από χίλια κύματα. Ωστόσο όλα πλέον συνηγορούν ότι ο πρώην πλέον παίκτης του ΑΠΟΕΛ θα φορέσει για δεύτερη φορά στην καριέρα του τη φανέλα με το δικέφαλο στο στήθος.

ΑΕΚ και Τζιμπούρ όπως σας έχουμε ενημερώσει τα έχουν βρει σχεδόν σε όλα. Τόσο σε ό,τι αφορά τις ετήσιες αποδοχές του Τζμπούρ, όσο και στα bonus επίτευξης στόχων (πρωταθλήματος, έξοδος στο Champions League, Κυπέλλου και πρώτου σκόρερ).

Ανάμεσα στις δύο πλευρές ωστόσο υπάρχει ένα σημείο τριβής. Αυτό δεν είναι άλλο από τη διάρκεια του συμβολαίου. Ο Τζιμπούρ θέλει κλειστό διετές, ενώ η ΑΕΚ είναι αδιαπραγμάτευτη στη θέση – πρότασή της για συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας με οψιόν ανανέωσης για ένα ακόμα έτος.

Ο λόγος που η ΑΕΚ επιμένει στο 1+1, είναι γιατί θέλει να έχει στις τάξεις της έναν παίκτη που θα είναι σε εγρήγορση, θα πασχίζει για το καλό και της ομάδας (από το οποίο θα προκύπτει και προσωπικό όφελος), και δε θα επαναπαύεται ποτέ. Επίσης δε θα είναι “δεμένη” χειροπόδαρα σε περίπτωση που ο Τζιμπούρ εμφανίσει συμπτώματα του παρελθόντος.

Σχετικά άρθρα