Γιαννιώτας, Φορτούνης, Κολοβός…

Ολοκληρώθηκε με τις ανακοινώσεις το τυπικό μέρος της μεταγραφής του Γιάννη Γιαννιώτα στον Ολυμπιακό, με τους ερυθρόλευκους να πληρώνουν μισό εκατομμύριο ευρώ στην Φορτούνα και τον 22χρονο ακραίο επιθετικό να γίνεται μέλος της ομάδας.

Ο Γιαννιώτας θα είναι σίγουρα στην προετοιμασία του Ολυμπιακού και στο ρόστερ για τη νέα περίοδο καθώς κρίνεται πλέον απολύτως έτοιμος για να διεκδικήσει χρόνο συμμετοχής σε ένα κλαμπ τόσο υψηλού επιπέδου.

Στα 22 χρόνια του έχει ήδη πολλές παραστάσεις από το ελληνικό πρωτάθλημα, με τα πολλά ματς που έχει παίξει με τη φανέλα του Άρη και του Αστέρα Τρίπολης. Αλλά και διεθνείς, από τις συμμετοχές του με τις Εθνικές ομάδες όλων των ηλικιών και με τη σύντομα παρουσία του στην Γερμανία.

Μιλάμε για έναν παίκτη που – πέραν του εκρηκτικού χαρακτήρα του και του δυναμισμού στο παιχνίδι του – έχει βάλει γκολ στην καριέρα του τόσο εναντίον του Παναθηναϊκού (όταν έπαιζε στον Άρη) όσο και κόντρα στον ΠΑΟΚ (2 με τη φανέλα του Αστέρα).

Ο Γιαννιώτας έρχεται στον Ολυμπιακό όπως ακριβώς ο Φορτούνης, δηλαδή μετά από θητεία στην Γερμανία κι έχοντας παίξει στην Τρίπολη! Αυτοί οι δύο ποδοσφαιριστές μαζί με τον Δημήτρη Κολοβό είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει επιθετικά στις ηλικίες τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στον Πειραιά έχουν κάθε λόγο να πιστεύουν πως μπορούν για πολλά χρόνια να στηρίξουν σημαντικές ελπίδες προόδου και προσφοράς.

Είναι στο χέρι το δικό τους και των προπονητών που θα κληθούν να τους αξιοποιήσουν…

Σχετικά άρθρα