Μέχρι το Σαββατοκύριακο ο νέος προπονητής

Το αργότερο μέχρι το Σαββατοκύριακο αναμένεται να ανακοινωθεί από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ το όνομα του νέου προπονητή που θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Παρά την καθυστέρηση που υπάρχει, στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζουν την αισιοδοξία τους πως σύντομα θα υπάρξει εξέλιξη. Μάλιστα, σύμφωνα με το non paper της ΠΑΕ ΠΑΟΚ το αργότερο μέχρι το Σαββατοκύριακο θα πρέπει να περιμένουμε ανακοινώσεις.

Ο προπονητής θα είναι επιλογή του Φρανκ Άρνεσεν, πάνω στην φιλοσοφία και το αθλητικό πρότζεκτ που θέλει να χτίσει σύμφωνα με όσα λένε οι επιτελείς του ΠΑΟΚ που συζητούν μαζί του.

Όσον αφορά την τελική έγκριση η οποία είναι δεδομένο πως θα δοθεί από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, αυτό που λένε στην Τούμπα, είναι πως ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει  εμπλοκή στην ονοματολογία και μετά ειδικά τη χθεσινή συνάντηση στο Μακεδονία Παλλάς, αυτό επιβεβαιώθηκε. Η εκτίμηση στον Άρνεσεν είναι δεδομένη και η σχέση που χτίζεται θα είναι καθοριστική.

Την ευθύνη όμως της επιλογής των προσώπων την έχει ο αθλητικός διευθυντής.

Η επιλογή του προπονητή θα στηριχθεί στα χαρακτηριστικά που έχουν αναφέρει αρκετές φορές στον ΠΑΟΚ. Μάλιστα υπάρχει η πεποίθηση ότι θα είναι ένας νέος, φιλόδοξος κόουτς που θέλει να φτιάξει το όνομά του και θα είναι ιδανικός για το νέο πρότζεκτ του ΠΑΟΚ.

Σχετικά άρθρα