Βεζένκοφ: «Το καλοκαίρι θα είναι μεγάλο»…

«Το καλοκαίρι θα είναι μεγάλο» δήλωσε ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ για το μέλλον της καριέρας του, ενώ επισήμανε ότι σίγουρα υπάρχει περίπτωση να παραμείνει στον Άρη. Ο 20χρόνος φόργουορντ εξέφρασε παράπονα για την διαιτησία μετά την ήττα των «κίτρινων» από τον ΠΑΟΚ και την απώλεια της τέταρτης θέσης της τελικής βαθμολογίας της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

«Δεν ξέρω αν αυτό ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι στο Παλέ», απάντησε ο Βεζένκοφ σε σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου της NOVA. «Θα μιλήσω με τη διοίκηση του Άρη και τον μάνατζερ μου και θα αποφασίσω στη συνέχεια», εξήγησε ο 20χρόνος φόργουρντ και τόνισε: «Το καλοκαίρι θα είναι μεγάλο. Τώρα θέλουμε να ξεκουραστούμε… Η απόφαση να αποσυρθώ από το Draft ήταν προσωπική μου επιλογή. Ελπίζω τα πράγματα να πάνε καλύτερα του χρόνου. Από κει και πέρα, σίγουρα υπάρχει περίπτωση να παραμείνω στον Άρη! Πρώτα θα μιλήσω με τον κύριο Λάσκαρη, να δούμε τι θα γίνει με το ενδεχόμενο να παίξει η ομάδα στην Ευρώπη και μετά θα δούμε».

«Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού», σχολίασε για την σημερινή συνάντηση ο Βεζένκοφ και επισήμανε: «Η σεζόν είναι επιτυχημένη. Κάναμε πολλές υπερβάσεις και για αυτό λέω πως η σεζόν είναι επιτυχημένη. Σήμερα (17/6) άλλοι παράγοντες δεν μας άφησαν να κάνουμε άλλη μία υπέρβαση και καλύτερα που οι φίλαθλοί μας δεν ήταν εδώ για να μην τιμωρηθούμε κι άλλο».

Σχετικά άρθρα