Η καταγραφή του «θρίλερ»

Χρειάστηκε να περάσουν 5 1/2 ώρες από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στα γραφεία της ΠΑΕ AEK στο ΟΑΚΑ, ο Ράφικ Τζιμπούρ για να βάλει επιτέλους την υπογραφή του στο συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας με οψιόν ανανέωσης για ένα ακόμα. Αυτό τελικά συνέβη, όπως πρώτο και αποκλειστικά σας παρουσίασε με φωτογραφία ντοκουμέντο το PameSports.gr στις 22.37.

Οι διαπραγματεύσεις ωστόσο ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν ήταν απλή διαδικασία. Ήταν έντονες και τουλάχιστον μία φορά η μεταγραφή κινδύνευσε να χαλάσει. Ωστόσο οι παρεμβάσεις του Αντώνη Ηλιόπουλου που μεσολάβησε για να ολοκληρωθεί το deal ήταν καίριες. Και όταν χρειάστηκε, μίλησε δια τηλεφώνου ο Δημήτρης Μελισσανίδης και η δουλειά τελείωσε!

Από τις 5 το απόγευμα όπου ο Τζιμπούρ προσήλθε στο ΟΑΚΑ μέχρι τις 7, είχε βγει δύο φορές από τα γραφεία, προκειμένου να μιλήσει στο κινητό του. Με ποιόν; Άγνωστο! Ωστόσο με συνοπτικές διαδικασίες επέστρεψε στο γραφείο του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΠΑΕ, Αλέξη Δέδε, προκειμένου να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις παρέα με τον αδερφό του που τον εκπροσωπεί ουσιαστικά και τον νομικό εκπρόσωπο της ΠΑΕ ΑΕΚ, Χάρη Γρηγορίου και τη συνάδελφό του Κωνσταντίνα Μώρου που έχει ενταχθεί στο “κιτρινόμαυρο” νομικό τιμ.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αποχώρησε από το ΟΑΚΑ στις 7:22. Συνομίλησε για λίγο με τον Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέα Δημάτο και μετά έφυγε λόγω προσωπικών υποχρεώσεων. Άλλωστε ο “Ντούσκο” δεν εμπλέκεται στη γραφειοκρατία και τη συγκεκριμένη υπόθεση την είχε πάρει πάνω του ο “Τίγρης”.

Στις 9.23 μ.μ. ο Τζιμπούρ αποχώρησε για λίγο από το ΟΑΚΑ. Όλοι όσοι τον είδαν να αποχωρεί πίστεψαν τα… χειρότερα. Ούτε την ατάκα του “επιστρέφω αμέσως” δεν πίστεψαν. Όμως η παρουσία του αδερφού του στα γραφεία της ΠΑΕ κάλμαρε κάπως τα πράγματα. Λίγο μετά τις 10 μ.μ. ο Τζιμπούρ επέστρεψε και πήγε κατευθείαν στο γραφείο του κ. Δέδε, ο οποίος είχε επιστρέψει για να “τελειώσει” τη μεταγραφή.

Το ρολόι έδειχνε 37′ μετά τις 10, όταν ο “Τρομοκράτης” έβαλε την πρώτη υπογραφή στο συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΚ. Η επιστροφή του ήταν γεγονός. Φωτογραφήθηκε με το κιτρινόμαυρο κασκόλ μπροστά στην “Αγιά Σοφιά” και στη συνέχεια αποχώρησε. Σήμερα θα αναχωρήσει προκειμένου να συνεχίσει τις διακοπές του. Και στις 6 Ιουλίου θα δώσει το “παρών” στην “πρώτη” της ΑΕΚ.

Σχετικά άρθρα