Ράφικ Τζιμπούρ η επιστροφή (video)

Λίγα δευτερόλεπτα μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Ράφικ Τζιμπούρ μίλησε (και) στην κάμερα του PameSports.gr για την επιστροφή του στην ΑΕΚ. Αναφέρθηκε στα πρώτα του συναισθήματα και στους στόχους που έχει με την “κιτρινόμαυρη” φανέλα.

– Ραφίκ, επέστρεψες στην ΑΕΚ. Ποιά είναι τα πρώτα σου συναισθήματα, οι πρώτες εντυπώσεις;

«Είμαι πολύ περήφανος που επέστρεψα εδώ. Συζητούσαμε εδώ και αρκετό καιρό για την επιστροφή μου και σήμερα όλα είναι εντάξει! Οπότε είμαι πολύ περήφανος».

– Νιώθεις ότι έχεις να ολοκληρώσεις μία δουλειά από την προηγούμενη θητεία σου;

«Αυτό που είχα πει είναι αλήθεια! Τα τελευταία δύο χρόνια μιλούσα με τον πρόεδρο για την επιστροφή μου στην ΑΕΚ. Αυτός ήταν ο στόχος. Εγώ σκοπεύω να δουλέψω σωστά, ώστε να βοηθήσω την ΑΕΚ να ανέβει στην κορυφή της Super League και να επιστρέψει στο Champions League. Το πρωτάθλημα είναι ο στόχος της ΑΕΚ και ελπίζω αυτή τη χρονιά να το κατακτήσουμε»!

– Υπάρχει κάτι που θέλεις να υποσχεθείς στον κόσμο;

«Δεν μου αρέσει να δίνω υποσχέσεις. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως πάντα θα δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου και θα πολεμώ για την ΑΕΚ».

– Υπήρξες συμπαίκτης με τον Τραϊανό Δέλλα και τώρα θα είναι ο προπονητής σου. Έχεις κάποιο σχόλιο για αυτό;

«Θα πρέπει να τον… ανακαλύψω ως προπονητή. Αλλά ήταν πάντα ένας πολύ έξυπνος ποδοσφαιριστής. Ήταν ένας παίκτης που καταλάβαινε πολύ καλά το ποδόσφαιρο. Νομίζω πως αυτό κάνει εύκολη την επικοινωνία μαζί του και ως προπονητή».

– Γιατί άργησες τόσο πολύ να υπογράψεις; Σου πήρε περίπου 6 ώρες…

«Έτσι είναι η ζωή κάποιες φορές. Χρειάζεται να μιλήσεις για λεπτομέρειες και να ψάξεις να βρεις την καλύτερη λύση…».

– Τη βρήκατε;

«Υπέγραψα»!

Σχετικά άρθρα