Μπερμπάτοφ και Ζόνατας

Ο Ολυμπιακός είναι σε επαφές με τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και σύμφωνα με κάποιες πηγές έχει ήδη αποσπάσει τη συγκατάθεση του Βούλγαρου σούπερ σταρ, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχει πολύ ψηλά την περίπτωση του Ζόνατας. Και δεν αποκλείεται εάν αποφασιστεί να πάει ο Ολυμπιακός σε απόκτηση δύο φορ, να πάρει τόσο τον Μπερμπάτοφ όσο και τον Ζόνατας.

Για τον Μπερμπάτοφ υπάρχει φημολογία ότι αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα για τις τελικές συζητήσεις με τους ερυθρόλευκους, ενώ για τον Ζόνατας ο Ολυμπιακός έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του, ο παίκτης που έμεινε ελεύθερος από την Έλτσε αρέσει πολύ στον Μάρκο Σίλβα, αλλά υπάρχουν αρκετές ομάδες της Ευρώπης που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Οι ερυθρόλευκοι δεν αποκλείουν την περίπτωση δύο μεταγραφών για την επίθεση από τη στιγμή που ο Μήτρογλου φεύγει, για τον Μπενίτες υπάρχει ενδιαφέρον από την Μάιντζ και για τον Χάρα από την Ροζάριο Σεντράλ.

Ο Ολυμπιακός είναι σε ανοιχτή γραμμή για τα μεταγραφικά με τον Πορτογάλο προπονητή που τις επόμενες ημέρες θα αναλάβει και επισήμως την τεχνική ηγεσία των ερυθρόλευκων, μόλις τελειώσει η ιστορία της διαμάχης του με την Σπόρτινγκ. Κάτι που ούτως ή άλλως θα γίνει, αφού και οι δύο πλευρές επιθυμούν να συμβεί σύντομα κάτι τέτοιο ώστε ο Σίλβα να πάει στον Ολυμπιακό και η Σπόρτινγκ να ανακοινώσει τον Ζεσούς.

Σχετικά άρθρα