MVP της σεζόν ο Κάτσε!

Τον τίτλο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή για τον ΠΑΟΚ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέκτησε ο Εργκούς Κάτσε. Ο Αλβανός μέσος συγκέντρωσε ποσοστό 26,28% των ψήφων των οπαδών του “Δικεφάλου του Βορρά” στη σχετική ψηφοφορία που διενέργησε η “ασπρόμαυρη” και άφησε πίσω του τον Στέφανο Αθανασιάδη και τον Φακούντο Περέιρα. Ο Κάτσε είχε 39 συμμετοχές με τέσσερα γκολ και δύο ασίστ.

Η αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ:

Το παιδί που πριν από ακριβώς δέκα χρόνια, σε ηλικία 12 ετών εντάχθηκε στην οικογένεια του ΠΑΟΚ προσδοκώντας ένα καλύτερο αύριο, γεμάτο επιτυχίες, σήμερα έχει εξελιχθεί σε έναν πολλά υποσχόμενο ποδοσφαιριστή που πραγματοποιεί συνεχή βήματα προόδου.

Μετά το ντεμπούτο τη σεζόν 2010-11, τον δανεισμό του στην Αναγέννηση Επανομής το 2011-12, την επιστροφή το 2012-13 και την καθιέρωση το 2013-14, ο Εργκούς Κάτσε κλείνει τη σεζόν 2014-15 με τον τίτλο του καλύτερου παίκτη με τη δική σας ψήφο μέσα από το paokfc.gr.

Ο Αλβανός μέσος με 26,28% ήταν ο νικητής του βραβείου MVP «Πλάτων Φορόπουλος». Σε μια γεμάτη σεζόν, ο Κάτσε συμπλήρωσε 39 συμμετοχές και βρέθηκε στο γήπεδο για 3.461’ με απολογισμό τέσσερα γκολ (ρεκόρ καριέρας) σε 34 τελικές προσπάθειες, δύο ασίστ, δύο δοκάρια, 245 μεταβιβάσεις, 69 κλεψίματα, 54 φάουλ υπέρ και 71 κατά.

Δεύτερος, στην προτίμησή σας, ο Στέφανος Αθανασιάδης 13, 21%. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, καταιγιστικός στο πρώτο μισό της αγωνιστικής περιόδου κατάφερε να κλείσει για άλλη μια χρονιά με τον τίτλο του πρώτου σκόρερ της ομάδας με 18 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Δεύτερος σκόρερ, πρώτος στη Super League και τρίτος στην ψηφοφορία για την ανάδειξη του ΜVP, ο Φακούντο Περέιρα με 12,44%. Ο Αργεντινός στην πρώτη του ευρωπαϊκή εμπειρία έδειξε πως διαθέτει την ποιότητα για να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ στο εκτελεστικό κομμάτι αγωνιζόμενος είτε ως σέντερ φορ, είτε ως κρυφός επιθετικός είτε ως εξτρέμ.

Την πεντάδα των κορυφαίων σε αυτή την προβληματική σεζόν κλείνουν ο πάντα ουσιαστικός παρότι δεν κατάφερε να σκοράρει πολλές φορές, Δημήτρης Σαλπιγγίδης με 12,15% κι ο αθόρυβος, αλλά πολύτιμος Αλέξανδρος Τζιόλης με 11,97%.

Σχετικά άρθρα