Κλωτσάει… ο «στραβωμένος» Μπιά (pics)

Από την πρώτη στιγμή φάνηκε ότι κάτι δεν… πάει καλά με τον Στέφαν Μπιά! Η Τραμπζονσπόρ πριν από μερικές μέρες έκανε γνωστό με πανηγυρικό τόνο την συμφωνία της με τον Καμερουνέζο αμυντικό, αλλά αυτό δεν… λέει να υπογράψει εάν δεν πάρει μπροστά το 1,5 εκ. ευρώ για τον πρώτο χρόνο συνεργασίας των δυο πλευρών!
Ο πρώην άσος της Σεβίλλη (με την ισπανική ομάδα σήκωσε δυο σερί Γιουρόπα Λιγκ)… φάνηκε να χαλάστηκε από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Τραπεζούντα! Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε χωρίς χαμόγελο, θα έλεγε κανείς, σχεδόν… μουτρωμένο, αν και στο αεροδρόμιο υπήρχαν φίλοι της τουρκικής ομάδας. Να του… ανεβάσουν το ηθικό προσπάθησαν και οι άνθρωποι της Τραμπζονσπόρ.
Στη συνέχεια ο Μπιά έμαθε πως θα πάρει τα 1,5 εκ. ευρώ του πρώτου χρόνου σε τρεις δόσεις των 500.000 ευρώ και… στύλωσε τα πόδια του, μη βάζοντας την υπογραφή του στο συμβόλαιο. Έχει συμφωνήσει να υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, με αμοιβή 1,5 εκ. ευρώ το χρόνο… Θα τον πείσει τελικά η τουρκική ομάδα να υπογράψει και έτσι να ολοκληρώσει την σπουδαία μεταγραφή;

Σχετικά άρθρα