Συνώνυμο του όβερ το Μόντρεαλ

168. ΦΛΑΜΕΓΚΟ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ  ΟΒΕΡ  1.85
Η Φλαμέγκο δείχνει να βρίσκει το δρόμο της μετά τα δύο σερί τρίποντα που την έβγαλαν, για την ώρα, από τις θέσεις τους υποβιβασμού. Εντός παίζει επιθετικά και είναι βέβαιο ότι θα επωφεληθεί από τα πολλά λάθη των φιλοξενούμενων. Στο τελευταίο ματς κόντρα στην Κοριτίμπα ήταν αποτελεσματική, προηγήθηκε στο 38′ και στη συνέχεια κράτησε το αποτέλεσμα μολονότι είχε αριθμητικό μειονέκτημα. Με τις απουσίες που έχει σε άμυνα και μεσαία γραμμή είναι πολύ πιθανό να εμφανιστεί ασταθής στο αμυντικό παιχνίδι. Ασταθής και απρόβλεπτη η Ατλέτικο Μινέιρο με μοναδικό βέβαιο στοιχείο την έφεση που δείχνει στα υψηλά σκορ. Κόντρα στη Σάντος έφερε εντός 2-2 πληρώνοντας τα ουκ ολίγα σφάλματα στην ανασταλτική λειτουργία. Είναι ο σύλλογος με τα περισσότερα όβερ στη Βραζιλία φτάνοντας αισίως τα έξι σε επτά αγωνιστικές. Επιπρόσθετα οι πέντε από τις έξι τελευταίες αναμετρήσεις στην έδρα της Φλαμέγκο είχαν από τρία γκολ και πάνω.
197. ΜΟΝΤΡΕΑΛ-ΟΡΛΑΝΤΟ ΣΙΤΙ  ΟΒΕΡ  1.70
Οι γηπεδούχοι έχουν δώσει τα λιγότερα ματς -11- μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ και έχουν τα περισσότερα όβερ. Μετά την ήττα με 3-1 στην έδρα της Νέας Υόρκης Σίτι έφτασαν τα επτά διαδοχικά και τα εννέα στο σύνολο! Σκοράρει σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια και όχι μόνο μία φορά ειδικά μπροστά στο κοινό του το Μόντρεαλ, επίσης με την ίδια ευκολία δέχεται γκολ. Οι φιλοξενούμενοι με αποκλειστικά αναπληρωματικούς στην ενδεκάδα πέρασαν μεσοβδόμαδα στους 16 του Κυπέλλου αποκλείοντας στα πέναλτι τους Τσάρλεστον Μπάτερι. Ολοι οι βασικοί ετοιμοπόλεμοι όπως και ο Κακά που αποτελεί το μεγάλο όπλο του Ορλάντο που δείχνει πλέον απελευθερωμένο μετά το φοβισμένο ξεκίνημα. Οβερ λόγω κυρίως της εικόνας των γηπεδούχων.
202. ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ-ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ 1 1.50
Οι φτωχές επιδόσεις των Γκάλαξι στις εκτός έδρας αναμετρήσεις έχει φέρει την ομα΄δα του Λος Αντζελες οριακά στα πλέι οφ καθώς βρίσκονται στην έκτη θέση της Δύσης απέχοντας μόλις δύο βαθμούς από το Χιούστον. Εντός το L.A εμφανίζει καλή εικόνα με απολογισμό έως τώρα 5-2-1 δίνοντας βαρύτητα στο αμυντικό κομμάτι άλλωστε η εστία του έχει παραβιαστεί μόνο τέσσερις φορές σε οκτώ αγώνες. Θέλουν ένα καλό αποτέλεσμα μετά από τρείς αγωνιστικές χωρίς τρίποντο οι γηπεδούχοι και μπορούν να το διεκδικήσουν από τη Φιλαδέλφεια που πασχίζει να μπεί στις θέσεις των πλέι οφ της Ανατολής. Εκτός είναι μία από τις χειρότερες ομάδες έχοντας για την ώρα μία νίκη, δύο Χ και πέντε ήττες. Σοβαρό και άλυτο έως τώρα το πρόβλημα της άμυνας καθώς έχει δεχθεί 25 γκολ σε 16 αγώνες, επίδοση που είναι η χειρότερη των 20 κλαμπ που μετέχουν στους δύο ομίλους του MLS.

Σχετικά άρθρα