Στη 2η θέση ο Γιαννιώτης, στην 5η η Αραούζου

Εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποίησαν τόσο ο Σπύρος Γιαννιώτης, όσο και η Κέλλυ Αραούζου στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μαραθώνιας Κολύμβησης 10χλμ της Fina, το οποίο πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μπάλατον και την ομώνυμη λίμνη της Ουγγαρίας.

Ο Σπύρος Γιαννιώτης κατέκτησε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία των Ανδρών, ενώ αντίστοιχα η Κέλλυ Αραούζου τερμάτισε στην 5η θέση των Γυναικών. Μαζί με τους δύο αθλητές ήταν και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Νίκος Γέμελος, ο οποίος μετά το τέλος των αγώνων, τόνισε: «Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση που έπιασαν τα παιδιά σήμερα, αλλά μην ξεχνάμε πως κουβαλούν την κούραση των αλλεπάλληλων προπονήσεων και φετινός μας στόχος είναι το Καζάν. Μέχρι τότε, θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι».

Ηταν ο 4ος στη σειρά φετινός αγώνας του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μετά το Αμπού Ντάμπι (13/3), τη Νουμεά (18/4) και το Κανκούν (2/5). Η σειρά ολοκληρώνεται με τους αγώνες στο Σετούμπαλ (27/6), το Σεν Ζαν (23/7), το Μαγκόγκ (30/7), το Μεγκάντικ (8/8), το Τσουνάν (11/10) και το Χογκ Κονγκ (17/10).

Σχετικά άρθρα