Στην Ίντερ ο Κοντογκμπιά, επέκτεινε ο Άνταμ!

Τα… έσκασε η Ίντερ και τα βρήκε σε όλα με τον Ζόφρεϊ Κοντογμπιά για την απόκτησή του απ’ την Μονακό, ενώ τις προηγούμενες μέρες βρισκόταν η Μίλαν κοντά στην απόκτησή του… Οι «νερατζούρι» έκαναν την ανατροπή και ουσιαστικά «έκλεισαν» τον Γάλλο μέσο της Μονακό! Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, η Ίντερ αναμένεται να δώσει 35 εκ. ευρώ για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του παίκτη. Την Δευτέρα προγραμματίστηκαν οι ιατρικές εξετάσεις του Ζόφρεϊ Κοντογμπιά. Ακολούθως ο Γάλλος θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, πενταετούς διάρκειας,, που θα του αποφέρει κάθε σεζόν περίπου 4 εκατ. ευρώ. Να αναφέρουμε ότι ο 22άχρονος άσος είχε δυο «γεμάτες» χρονιές με τους Μονεγάσκους, κάνοντας πολύ καλή παιχνίδι στην μεσαία γραμμή…
*****
Ο Τσάρλι Άνταμ υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τη Στόουκ, και έτσι επέκτεινε τη συνεργασία του για ένα χρόνο, δηλαδή μέχρι το 2017, καθώς το προηγούμενο εξέπνεε το επόμενο καλοκαίρι… Στο νέο συμβόλαιο μπήκε ακόμα οψιόν για ακόμα ένα έτος.
Ο Σκωτσέζος μέσος που διανύει τη δεύτερη θητεία του στους «πότερς» προσφέρει… πολλά στην αγγλική ομάδα. Πέρσι έπαιξε 36 φορές στην Πρέμιερ Λιγκ, πετυχαίνοντας επτά γκολ. Ήταν αυτός που είχε σκοράρει ένα απίστευτο τέρμα απ’ τη μέση του γηπέδου με αντίπαλο την Τσέλσι.
****
Η Νάπολι ανακοίνωσε την απόκτηση του Μίρκο Βαλντιφιόρι απ’ την Έμπολι, με ένα ποσό που εκτιμάται περίπου στα 5 εκ. ευρώ. Ο 29χρονος μέσος πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο στους «παρτενοπέι», παρουσία του Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Νάπολι έκανε σούπερ περίοδο, μετρώντας 36 συμμετοχές στο καμπιονάτο, με αποτέλεσμα να κληθεί και στην εθνική Ιταλίας. Βέβαια, εδώ να πούμε ότι τον ξέρει καλά ο Σάρι, ο οποίος εισηγήθηκε την απόκτησή του, καθώς ο νυν τεχνικός της Νάπολι ήταν μαζί στην Έμπολι!!!

Σχετικά άρθρα