Ο Σίλβα και ο Στραματσιόνι

Το θέμα προπονητή απασχολεί πρωτίστως τον Ολυμπιακό και οι ερυθρόλευκοι είναι σε αναμονή για την επισημοποίηση της συμφωνίας τους με τον Μάρκο Σίλβα, θεωρούν ότι δεν θα σταθεί εμπόδιο η γνωστή κόντρα του Πορτογάλου με την Σπόρτινγκ και πως θα είναι σε θέση άμεσα να ανακοινώσουν την πρόσληψη του 38χρονου τεχνικού.

Στην Πορτογαλία επιμένουν ότι η διαμάχη του Σίλβα με τον πρόεδρο της Σπόρτινγκ για την αποζημίωση από τη λύση της συνεργασίας τους θα σταθεί εμπόδιο στην επίτευξη συμφωνίας με τον Ολυμπιακό και τονίζουν ότι ο προπονητής ζητάει 3 εκ. ευρώ από την πρώην ομάδα του καθώς αυτά τα χρήματα έχει συμφωνήσει να πάρει από τον ελληνικό σύλλογο.

Στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι τελικά θα βρεθεί λύση και θα προχωρήσουν με τον Σίλβα, αλλά έχουν κατά νου και την περίπτωση να αλλάξουν τα δεδομένα. Στους ερυθρόλευκους έχει προταθεί ο Ιταλός Αντρέα Στραματσιόνι που την περασμένη σεζόν ήταν στον πάγκο της Ουντινέζε. Ο 39χρονος τεχνικός είχε εργαστεί στην Ίντερ στο ξεκίνημα της καριέρας του και φέρεται ως βασικός υποψήφιος εάν χαλάσει του Πορτογάλου.

Από πλευράς Πειραιωτών πάντως εξακολουθεί να υπάρχει πίστη ότι η ομάδα θα πάει με τον Μάρκο Σίλβα στο τιμόνι, παρότι ο Πορτογάλος δεν φαίνεται να ξεμπερδεύει εύκολα με την Σπόρτινγκ.

Σχετικά άρθρα