Ώρα αποφάσεων σε Ολυμπιακό

Καθοριστική εβδομάδα για τον Ολυμπιακό καθώς στο Δ.Σ. της ΠΑΕ που θα γίνει την Δευτέρα θα υπάρξουν οι ανακοινώσεις που έχει προαναγγείλει ο Βαγγέλης Μαρινάκης με την πρόσφατη δήλωσή του, σχετικά με τον προγραμματισμό για την ομάδα της νέας περιόδου.

Για το θέμα προπονητή ο Ολυμπιακός ελπίζει ότι θα είναι σε θέση να επισημοποιήσει τη συμφωνία του με τον Μάρκο Σίλβα, παρότι υπάρχει η γνωστή εμπλοκή με τη διαμάχη του Πορτογάλου τεχνικού με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.

Εφόσον καταστεί δυνατό και βρεθεί τρόπος να ξεπεραστεί αυτό το πρόβλημα, τότε ο Σίλβα θα είναι οριστικά ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού. Αλλιώς ο Ολυμπιακός θα πάει σε εναλλακτική επιλογή, με τους Ιταλούς να γράφουν για τον Αντρέα Στραματσόνι, τον Μάρτιν Γιολ να είναι ελεύθερος και ίσως κάποια άλλη περίπτωση.

Ο Ολυμπιακός θέλει να ανακοινώσει και τη μεταγραφή ενός παίκτη πρώτης γραμμής, με τις πληροφορίες από την Βουλγαρία να επιμένουν ότι έχει ήδη συμφωνηθεί η απόκτηση του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, με τον Βραζιλιάνο Ζόνατας να είναι επίσης βασική επιλογή και με τα σενάρια για τον Ροναλντίνιο να έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους και για τον Ολυμπιακό.

Θα γίνουν επίσης και κάποιες ανακατατάξεις στο Δ.Σ της ΠΑΕ, με ενεργοποίηση κάποιων στελεχών και συνεργατών του κ. Μαρινάκη σε θέματα που θα αφορούν την εκπροσώπηση της εταιρείας στους διάφορους φορείς.

Ο Ολυμπιακός θα έχει στην προετοιμασία του τον Σέρβο μέσο Ζντιέλαρ που έχει δώσει δανεικό στην Μπέογκραντ, μετά τις έξοχες εμφανίσεις του στο Μουντιάλ Νέων που κατέκτησε με την Εθνική της χώρας του.

Ενώ μετά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Αυστρία και το τουρνουά στην Τουρκία, ο Ολυμπιακός θα πάει για φιλικά παιχνίδια και προπονήσεις στην Ολλανδία.

Σχετικά άρθρα