Βολές… κατά του Πέρεθ στην Ρεάλ!

Σε δύσκολη θέση έχει έρθει ο Φλορεντίνο Πέρεθ στην Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ο πατέρας του Γκονζάλο Ιγκουαΐν εξαπέλυσε επίθεση στον πρόεδρο της «βασίλισσας» για την… στάση του στους Αργεντινούς παίκτες, με αποτέλεσμα οι τελευταίο αν αποχωρούν από τους «μερένχες», «διώχνει και τον Σέρχιο Ράμος» γράφουν στην Ισπανία!    

Ο πατέρας του διεθνούς άσου υποστήριξε ότι ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν συμπαθεί τους Αργεντινούς παίκτες και γι’ αυτό τον λόγο έφυγαν πολλοί ποδοσφαιριστές που κατάγονται από τη συγκεκριμένη ομάδα και την Ισπανία. Τόνισε μάλιστα πως γι’ αυτό τον λόγο έδιωξε και τον Κάρλο Αντσελότι, ενώ υπογράμμισε πως έχει… δικό του όλο τον Τύπο.  
«Ο Ιγκουαΐν έφυγε από τη Ρεάλ Μαδρίτης γιατί στον πρόεδρο, Φλορεντίνο Πέρεθ, δεν αρέσουν οι Αργεντινοί. Γι’ αυτό έφυγαν και οι Ρεδόνδο, Γκάγκο, Καμπιάσο, Σολάρι και Ντι Μαρία. Ο Φλορεντίνο που δεν σου μιλά πρόσωπο με πρόσωπο. Έχει όλο τον Τύπο, “αγορασμένο”. Έτσι, λειτουργεί. Αυτός είναι ο τρόπος του. Γι’ αυτό έδιωξε τον Κάρλο Αντσελότι», είπε ο πατέρας του άσου της Νάπολι, δημιουργώντας… ανακατωσούρα στην «βασίλισσα»!   

Την ίδια ώρα δημοσιεύματα στην Ισπανία έχουν… φευγάτο τον Σέρχιο Ράμος από την Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, ο 31χρονος αμυντικός εμφανίζεται δυσαρεστημένος από τη στάση του Φλορεντίνο Πέρεθ και της διοίκησης και διαμήνυσε πως θέλει να φύγει φέτος το καλοκαίρι! Ο διεθνής αμυντικός, του οποίου το συμβόλαιο του με τους «μερένχες» λήγει το 2017, φοβάται ότι η διοίκηση της «βασίλισσας» μπορεί να τον αφήσει τότε ελεύθερο, όταν θα είναι 33 ετών, όπως έκανε στο παρελθόν με τον Ιέρο, τον Ραούλ κι ενδεχομένως σύντομα με τον Κασίγιας. Αφήνοντάς τον έτσι ξεκρέμαστο…  
Επίσης, ο Σέρχιο Ράμος με τα 6εκ. ευρώ το χρόνο, θεωρεί τον εαυτό του ριγμένο οικονομικά, σε σχέση με τα χρήματα που παίρνουν άλλοι στην ομάδα. Ο Ισπανός άσος φέρεται διατεθειμένος να αλλάξει τώρα ομάδα, χωρίς παραπάνω χρήματα. Αυτό που κοιτάει πρωτίστως είναι να βρει προοπτική για μεγαλύτερη καριέρα σε υψηλό επίπεδο.
Έτσι, φτάσαμε στο… σημείο ο Τζορντί Μαχό, υποψήφιος για την προεδρία της Μπαρτσελόνα, να πει κατά την διάρκεια του προεκλογικού αγώνα: «Μου προτάθηκε ο Σέρχιο Ράμος και μπορώ να τον φέρω στην ομάδα μας, αν εκλεγώ».
Επίσης, ενδιαφέρον έχουν δείξει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Παρί Σεν Ζερμέν…

Όλα αυτά δημιουργούν όμως αρνητικό και βαρύ κλίμα για τον Φλορεντίνο Πέρεθ… Μόνο που αυτή την περίοδο δεν έχουν εκλογές στην Ρεάλ Μαδρίτης!  

Σχετικά άρθρα