Ξεκαθαρίζει για Σίλβα

Ξεκαθαρίζει το θέμα προπονητή στον Ολυμπιακό, με τους ερυθρόλευκους να περιμένουν την οριστική λύση της διένεξης Μάρκο Σίλβα-Σπόρτινγκ έτσι ώστε να ανακοινώσουν τη συνεργασία με τον Πορτογάλο τεχνικό με τον οποίο έχουν συμφωνήσει σε όλα και εξακολουθούν να κάνουν το πλάνο για τη νέα σεζόν με βάση αυτή τη συμφωνία.
Σήμερα μπορεί να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις καθώς θα γίνει μία συνάντηση της πλευράς Σίλβα με την Σπόρτινγκ ώστε να βρεθεί λύση και με εξωδικαστικό συμβιβασμό να αποδεσμευτεί ο Πορτογάλος και να ανοίξει ο δρόμος της επισημοποίησης της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό.
Ο Ολυμπιακός αισιοδοξεί ότι θα ανακοινώσει άμεσα τον Σίλβα και δεν ασχολείται με τις άλλες περιπτώσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες, όπως π.χ. του Ιταλού Στραματσιόνι.
Αυτό που ακούγεται είναι ότι θα υπάρξει αναβαθμισμένος ρόλος στην πρώτη ομάδα του Γρηγόρη Γεωργάτου που έδειξε σπουδαία δείγματα κατά τη θητεία του ως διευθυντής των Ακαδημιών, ενώ υπάρχουν πληροφορίες για τοποθέτηση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στο τεχνικό τιμ σε ρόλο συνεργάτη του προπονητή.
Λεπτομέρειες για το νέο οργανόγραμμα σε διοίκηση και ομάδα αναμένονται σήμερα, μετά το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ στο οποίο πρόκειται να προστεθεί ο Γιώργος Παύλου και να υπάρξει μία ομάδα συνεργατών του Βαγγέλη Μαρινάκη που θα ενεργοποιηθεί για να «τρέχει» διάφορα θέματα της εταιρείας στις σχέσεις της με τους φορείς του ποδοσφαίρου κλπ.

Σχετικά άρθρα