Σαμπντόρια για Μήτρογλου, Στεάουα για Καραμάνο

Νέα δημοσιεύματα στην Ιταλία για τον Κώστα Μήτρογλου. Αυτή τη φορά ο διεθνής φορ φέρεται να είναι στο στόχαστρο της Σαμπντόρια, αλλά ως εναλλακτική επιλογή για τον Ντουβάν Ζαπάτα.
ο Κολομβιανός φορ της Νάπολι που έχει ακουστεί για τον Ολυμπιακό είναι πρώτος στόχος της Σαμπντόρια που έχει ως δεύτερη λύση στη λίστα της για φορ τον Μήτρογλου.
Για τον πρώην άσο του Ολυμπιακού που είναι προς πώληση από την Φούλαμ, έχει υπάρξει ενδιαφέρον κι από άλλες ιταλικές ομάδες το τελευταίο διάστημα, όπως φυσικά και από την Φενέρ του Περέιρα.
Εν τω μεταξύ, σοβαρό ενδιαφέρον προκύπτει από την πλευρά της Στεάουα για την απόκτηση του Τάσου Καραμάνου που ανήκει στον Ολυμπιακό και είχε παραμείνει ως δανεικός στον Ατρόμητο.
Ο 24χρονος επιθετικός που έκανε πολύ καλό πρωτάθλημα με την ομάδα του Περιστερίου δεν αποκλείεται να ακολουθήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού και να διεκδικήσει θέση στο ρόστερ των ερυθρόλευκων.
Ένα σενάριο πάντως είναι να δοθεί ξανά κάπου δανεικός και είναι σαφές ότι η προοπτική της Στεάουα είναι ελκυστική, με την ομάδα της Ρουμανίας να έχει στη λίστα της τον ποδοσφαιριστή και να ετοιμάζεται για επαφές με τον Ολυμπιακό.

Σχετικά άρθρα