Αρχίζει κύκλος αποχωρήσεων

Δεδομένου ότι στον Παναθηναϊκό εισέρχονται στην τελευταία εβδομάδα πριν από την έναρξη της προετοιμασίας, αναμένεται να γίνουν άμεσα οι ενέργειες για την αποδέσμευση-αποχώρηση παικτών οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον Γιάννη Αναστασίου.

Ο Νταβίντ Μέντες διαθέτει το πιο βαρύ συμβόλαιο και αναμένεται εντός των προσεχών ημερών να προχωρήσει το ζήτημα της λύσης της συνεργασίας των δύο πλευρών. Ο Oλλανδός χαφ έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο και διεκδικεί μέρος του συμβολαίου της ερχόμενης σεζόν καθώς ο ίδιος θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκού.

Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και με τον Παναγιώτη Σπυρόπουλο, ο οποίος επίσης δεν υπολογίζεται και θα μείνει ελεύθερος για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, ενώ εξελίξεις θα υπάρξουν και με τους Ντίνα και Ρισβάνη, οι οποίοι δεσμεύονται με συμβόλαιο αλλά επίσης δεν βρίσκονται στα πλάνα του Αναστασίου.

Ο μεν Ντίνας αναζητεί ομάδα προκειμένου να παραχωρηθεί με δανεισμό, ο δε Ρισβάνης για να αποχωρήσει οριστικά από το Τριφύλλι.

Σχετικά άρθρα