Παρασκευή ή Σάββατο στην Αθήνα ο Εσιέν

Αλλαγή λίγων ημερών υπήρξε στην προγραμματισμένη άφιξη του Μίκαελ Εσιέν στην Αθήνα. Ο σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού που επρόκειτο να έρθει στην πρωτεύουσα τρεις-τέσσερις μέρες πριν από την πρώτη των Πρασίνων, εν τέλει θα αφιχθεί στη χώρα μας την Παρασκευή ή το αργότερο μέχρι το Σάββατο προκειμένου να δώσει το παρών στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας που είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 27 Ιουνίου (θα πραγματοποιηθούν εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις).

Ο Εσιέν ενημέρωσε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ότι αντιμετωπίζει ένα ελαφρύ πρόβλημα τραυματισμού που προέκυψε στο φιλικό που διοργάνωσε ο Σάμι Κεντίρα προ εβδομάδων αλλά ότι δεν κάτι ανησυχητικό. Μάλιστα ακολουθεί θεραπεία με δικό του γιατρό.

Εν τω μεταξύ το βράδυ της Τρίτης (23/6) θα παραστεί σε εκδήλωση στο Λονδίνο που διοργανώνει το φιλανθρωπικό ίδρυμα που έχει ιδρύσει για τη χρηματοδότηση της μάχης κατά της εξάπλωσης του ιού Έμπολα. Στο εν λόγω γκαλά θα δημοπρατηθούν φανέλες, μπάλες και άλλα αντικείμενα προκειμένου τα έσοδα θα διατεθούν σε χώρες της Δυτικής Αφρικής.

Σχετικά άρθρα