«Κανονικά στην κλήρωση ο Μπλάτερ»

Στην κλήρωση του Μουντιάλ του 2018 που θα πραγματοποιηθεί στην Αγία Πετρούπολη στις 25 Ιουλίου θα παραβρεθεί ο πρόεδρος της FIFA Σεπ Μπλάτερ.
Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει με δηλώσεις του ο υπουργός Αθλητισμού της Ρωσίας Βιτάλι Μούτκο, της οποίες επικαλείται το πρακτορείο reuters.
«Φυσικά και θα συμμετέχει στην κλήρωση», είπε αρχικά ο Μούτκο. «Το σύνολο της εκτελεστικής επιτροπής της FIFA θα είναι εκεί, όπως οι 209 εθνικές ομοσπονδίες. Οι προετοιμασίες πηγαίνουν σύμφωνα με τον προγραμματισμό», τόνισε.
Ο γενικός γραμματέας της Ρωσικής ομοσπονδίας Ανατόλι Βορομπίοφ είπε: «Δεν έχω αμφιβολία ότι ο Μπλάτερ θα συμμετέχει στην κλήρωση. Είμαι βέβαιος ότι αν δεν συμβεί κάτι αναπάντεχο ο πρόεδρος της FIFA θα επισκεφθεί την Αγία Πετρούπολη στις 25 Ιουλίου».
Θυμίζουμε ότι ο Μπλάτερ έχει πει ότι στις 2 Ιουνίου θα παραιτηθεί από την θέση του μετά το σκάνδαλο που αποκαλύφθηκε από τις αμερικανικές και ελβετικές αρχές. Ο Μπλάτερ δεν έχει καμία κατηγορία να τον βαραίνει.
Οι ελβετικές αρχές διερευνούν τις αναθέσεις των Παγκοσμίων Κυπέλλων του 2018 και του 2022 σε Ρωσία και Κατάρ αντίστοιχα.

Σχετικά άρθρα