Το ψάχνει για Μιραλάς

Μεταγραφή που θα προκαλέσει αίσθηση ψάχνει ο Ολυμπιακός και είναι έτοιμος να επιχειρήσει την επιστροφή στην ομάδα του Κέβιν Μιραλάς!

Ο διεθνής Βέλγος επιθετικός που είχε κάνει τρομερές σεζόν με τους ερυθρόλευκους έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την Έβερτον, αλλά δεν είναι ευχαριστημένος και σκοπεύει να φύγει.

Μια τέτοια κίνηση δεν είναι εύκολη, καθώς ο παίκτης έχει πολλές προτάσεις, όμως ο Ολυμπιακός είναι διατεθειμένος να το παλέψει και έχει σημαντικό δέλεαρ να προσφέρει στον Μιραλάς τη συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Για τον Μιραλάς έχει δείξει εσχάτως ενδιαφέρον και η Φενερμπαχτσέ, ενώ σίγουρα απασχολεί και αγγλικές ομάδες, ενώ τον ήθελαν και οι Ατλέτικο και Μονακό.

Ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλές σχέσεις με τον μάνατζερ του Μιραλάς, ενώ μιλάει και με την Έβερτον στην οποία φαίνεται πως θα παραχωρήσει τον Νταβίντ Ενέν.

Ο Μιραλάς έχει δηλώσει ότι κάποια στιγμή θα επιστρέψει σίγουρα στον Ολυμπιακό, αλλά ίσως αυτό να γίνει πολύ νωρίτερα απ΄όσο περίμενε κανείς. Εάν πειστεί ο παίκτης, μια προσπάθεια που σίγουρα θα καταβληθεί ανεξαρτήτως κόστους μεταγραφής.

Σχετικά άρθρα