«Ανοιχτός» ο Μιραλάς για Ολυμπιακό

Ο Κέβιν Μιραλάς απολαμβάνει τις διακοπές του στο Μεξικό και αναμένει τις εξελίξεις σχετικά με το μέλλον της καριέρας του, το οποίο μπορεί να συνδεθεί ξανά με τον Ολυμπιακό.
Η ελληνική ομάδα επιδιώκει την επιστροφή του Βέλγου άσου που είχε κάνει εντυπωσιακό πέρασμα από τον Ολυμπιακό προτού πάρει τη μεταγραφή για την Έβερτον.
Ο Μιραλάς έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα του Λίβερπουλ, αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες έχουν ενδιαφερθεί για την απόκτησή του, ενώ ο ίδιος δεν δείχνει αρνητικός στην περίπτωση να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, καθώς – όπως λέει συχνά – η Ελλάδα είναι η δεύτερη πατρίδα του κι ο Ολυμπιακός μια ομάδα που είναι πάντα στην καρδιά του.
Το εγχείρημα του Ολυμπιακού για τον Μιραλάς δεν είναι εύκολο και φυσικά θα είναι πολυδάπανο, αλλά οι ερυθρόλευκοι είναι αποφασισμένοι να το παλέψουν.
Και βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή τόσο με τον εκπρόσωπο του παίκτη, τον Κριστόφ Ενροτό, όσο και με την Έβερτον, με την οποία μιλούν και για τη μεταγραφή του Νταβίντ Ενέν που ανήκει στους ερυθρόλευκους, είχε δοθεί δανεικός στην Έβερτον και οι «εφοπλιστές» θέλουν να τον κρατήσουν στο δυναμικό τους. Στην Αγγλία υποστηρίζουν ότι υπάρχει συμφωνία στις 200 χιλιάδες λίρες.

Σχετικά άρθρα