Ιβάν Λέκο: «Θέλει τίτλο ο Σαββίδης»

Ένας εκ των συνεργατών του Ιγκόρ Τούντορ στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ θα είναι ο Ιβάν Λέκο. Μάλιστα σε συνέντευξή του στην “nieuwsblad.be” ο 37χρονος προπονητής κάνει λόγο για την επιθυμία του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ για τον τίτλο.
Ο Ιβάν Λέκο δήλωσε: «Ο ΠΑΟΚ, μου προσφέρει μία μοναδική ευκαιρία. Δεν είναι μόνο που αγωνίζεται σε ένα γήπεδο με 30.000 φιλάθλους. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι σκληρό και η ατμόσφαιρα καυτή. Το μόνο μείον είναι ότι η γυναίκα και τα παιδιά μου πρέπει να μείνουν στο Ζαντχόβεν (σ.σ. περιοχή στο Βέλγιο). Έχουν τις ζωές τους εκεί, γι’ αυτό θα κατέβω μόνος στην Ελλάδα.
Δεν πάμε στην Ελλάδα για τον ωραίο καιρό της. Ο ΠΑΟΚ διαθέτει έναν πολύ ισχυρό ιδιοκτήτη από τη Ρωσία ο οποίος επενδύει πολλά χρήματα στην ομάδα. Η πρόθεσή του είναι να παίξουμε για τον τίτλο φέτος. Τα τελευταία χρόνια η ομάδα δεν τα έχει καταφέρει και πρέπει να συναγωνιστεί με κορυφαίες ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ που επανήλθε σε κορυφαίο επίπεδο. Ανυπομονώ γι’ αυτά τα ματς.
Με τις διασυνδέσεις του ο Φρανκ Άρνεσεν μπορεί να κάνει την ομάδα καλύτερη, αλλά ήδη υπάρχουν εκεί πολλοί παίκτες τοπ επιπέδου. Ο Μαντούρο έχει παίξει για τον Άγιαξ, τη Σεβίλλη και τη Βαλένθια. Ο Νομπόα και ο διεθνής επιθετικός Σαλπιγγίδης που είναι πολύ σημαντικός στην Ελλάδα. Φαίνεται ότι υπάρχει ένα καλό μείγμα με πολλές ικανότητες, αλλά στη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας προπονήσεων, τα μέλη του τεχνικού τιμ θα τους τσεκάρουμε όλους».
Για τον Μάαρτεν Μάρτενς που δεν τα έχει πάει καλά ως τώρα στην Ελλάδα είπε: «Με εμάς όλοι θα έχουν ευκαιρία αν τη δικαιούνται. Θα δούμε, αν χρειαστεί, τι μπορεί να φέρει στην ομάδα ο Μάρτενς.
Θέλουμε να είμαστε σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Ο Τούντορ και εγώ εκτιμούμε ότι θα παίξουμε με την Λοκομοτίβα σε πρώτη φάση».

Σχετικά άρθρα