Στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Άρθο

Στην Αθήνα βρίσκεται ο υποψήφιος μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ, Θέσαρ Άρθο, συνοδευόμενος από τον μάνατζέρ του και έχει κάνει ήδη τις πρώτες επαφές με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.

Ο Ισπανός αμυντικός παρουσιαζόταν από τους ανθρώπους της ΑΕΚ ως μία επιλογή που έχει προταθεί και δεν αποτελεί προτεραιότητα, πλέον φαντάζει ως φαβορί για να καλύψει το κενό στην κιτρινόμαυρη άμυνα.

Η συγκεκριμένη επιλογή δεν καλύπτει απόλυτα τα θέλω της ΑΕΚ, καθώς είχε τονιστεί το προηγούμενο διάστημα προς πάσα κατεύθυνση, πως η ομάδα αναζητά αριστεροπόδαρο αμυντικό με ηγετικά χαρακτηριστικά (ο Άρθο είναι δεξιοπόδαρος).

Σημειώνεται δε πως η καριέρα του 29χρονου Ισπανού αμυντικού τα τελευταία χρόνια δεν έχει ανοδική πορεία, καθώς μετά την απόφασή του να αφήσει την Primera Division για να παίξει στο Βέλγιο και την περσινή σεζόν κατέληξε να παίζει με τη φανέλα της Μπεϊτάρ στο Ισραήλ.

Το κόστος της συγκεκριμένης μεταγραφής δεν είναι μεγάλο για την ΑΕΚ και αυτό γιατί το κασέ του παίκτη κυμαίνεται στις 200.000 ευρώ ετησίως. Πλέον μένει να δούμε αν η Ένωση θα κάνει κάποια άλλη κίνηση για στόπερ ή θα πορευτεί με τον Ισπανό και τους Λαμπρόπουλο, Κολοβέτσιο και Τζανετόπουλο.

Την Παρασκευή αναμένεται να γίνει το τελικό και καθοριστικό ραντεβού του ποδοσφαιριστή με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς (αποτελεί μάλιστα προσωπική επιλογή του) προκειμένου να αποφασιστεί αν θα υπάρξει συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

Σχετικά άρθρα