Έρχεται Σαμπαλί, «φευγάτος» Ομάρ

Στο δρόμο για τον Ολυμπιακό ο Γιουσούφ Σαμπαλί, καθώς στη Γαλλία επιμένουν ότι ο νεαρός μπακ της Παρί Σεν Ζερμέν θα βρίσκεται σύντομα στην Ελλάδα προκειμένου να υπογράψει στον Ολυμπιακό και να ενταχθεί στο δυναμικό της ελληνικής ομάδας.

Για τον Σαμπαλί υπήρξε συμφωνία τον περασμένο μήνα και μπαίνει στη φάση της ενεργοποίησής της, την ώρα που η Μπενφίκα διατηρεί ψηλά στη λίστα της για τη θέση του δεξιού μπακ τον Ομάρ Ελαμπντελαουί και είναι έτοιμη να κάνει κίνηση για την αγορά του Νορβηγού άσου.

Ο Σαμπαλί είναι 22 ετών και την τελευταία διετία είναι βασικό στέλεχος της Εβιάν στην οποία είχε δοθεί δανεικός από την Παρί. Παίζει και στα δύο άκρα της άμυνας αλλά το καλό πόδι του είναι το δεξί. Έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Γαλλίας.

Εκτός από το ενδιαφέρον της Μπενφίκα για τον Ελαμπντελαουί, στην Ιταλία εξακολουθούν να αναφέρουν το όνομα του Αρτούρ Μασουακού ως υποψήφιο ποδοσφαιριστή της Γιουβέντους για τη νέα σεζόν. Παρά την πολύ υψηλή τιμή που ΄χει θέσει ο Ολυμπιακός για το νεαρό Γάλλο αριστερό μπακ του.

Σχετικά άρθρα