Με Βέμερ και Καλτσά η πρώτη ημέρα των εργομετρικών

Ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα των εργομετρικών και αιματολογικών εξετάσεων του Παναθηναϊκού. Παρόντες στην πρώτη συγκέντρωση ήταν εννέα ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού καθώς οι Πράσινοι είναι χωρισμένοι σε τρία γκρουπ.

Τους παίκτες υποδέχθηκε ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Αναστασίου στους οποίους ευχήθηκε «καλή σεζόν». Στο πρώτο γκρουπ συμμετείχαν οι Κλωναρίδης, Αναγνωστόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Δώνης, Μαρινάκης και οι νεοαποκτηθέντες Βέμερ και Καλτσάς.

Από εκεί και πέρα την Κυριακή 28 Ιουνίου είναι προγραμματισμένο το δεύτερο γκρουπ στο οποίο μετέχουν ο σούπερ σταρ Εσιέν και οι Στιλ, Μπούρμπος, Πέτριτς, Ατζαγκούν, Αγγελόπουλος, ενώ υπάρχει και ένα τρίτο γκρουπ, που περιλαμβάνονται οι Κοτσόλης, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπεργκ, Λουντ, Πράνιτς, Λαγός, Καρέλης, Νίνης, Ζέκα. Πρόκειται ουσιαστικά για τους παίκτες που έχουν λάβει επιπλέον ημέρες άδειας και θα επιστρέψουν στις 2 Ιουλίου προκειμένου να υποβληθούν σε εργομετρικά και την επομένη να αναχωρήσουν με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας για την Ολλανδία.

Σχετικά άρθρα