«Πιο δυνατός Ολυμπιακός»

Για σημαντική ενίσχυση του Ολυμπιακού στις μεταγραφές μίλησαν Β. Μαρινάκης και Μ. Κουντούρης στο Συνέδριο της Θύρας 7. Τι είπε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε, όπως κάθε χρόνο, το παρών στο Παγκόσμιο Συνέδριο των Συνδέσμων της Θύρας 7 που διεξήχθη σήμερα στο Καραϊσκάκη.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ολυμπιακός μίλησε στους εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών μαζί με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη και αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Μιχάλη Κουντούρη.

Ο κ. Μαρινάκης επανέλαβε ότι θα είναι εγγυητής για το μέλλον του συλλόγου, προανήγγειλε σημαντική μεταγραφική ενίσχυση ενώ αναφέρθηκε και στις δραματικές εξελίξεις για τη χώρα.

Οι εκπρόσωποι των οργανωμένων φιλάθλων του Ολυμπιακού τον υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό και συζήτησαν μαζί του για όλα. Επιβεβαιώθηκε η βεβαιότητα για τη συνεργασία με τον Μάρκο Σίλβα και η αισιοδοξία για τη μεταγραφή του Άλαν Πουλίδο, ενώ προαναγγέλθηκε μεταγραφική ενίσχυση με 4-6 παίκτες, αναλόγως και με τις παραχωρήσεις.

Αναλυτικά:

Ο κ. Μαρινάκης υπογράμμισε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο, αλλά κυρίως για το γεγονός ότι η ομάδα κατέχει την υψηλότερη θέση της ιστορίας της στην Ευρώπη και περιλαμβάνεται στις 22 καλύτερες ομάδες της Γηραιάς Ηπείρου.

Ενημέρωσε τους φιλάθλους ότι, όπως είναι ευρέως γνωστό, εδώ και αρκετές ημέρες τα διοικητικά ζητήματα και τη λειτουργία της ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει αναλάβει μια Επιτροπή από πρόσωπα τα οποία ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού εμπιστεύεται απόλυτα και για μια ακόμα φορά τόνισε τη στήριξή του στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλη Κουντούρη, ο οποίος προέρχεται από το συνδεσμιακό κίνημα και ο οποίος μετά από χρόνια προσφοράς και επιτυχιών στα ερασιτεχνικά τμήματα, έχει πλέον σημαντικό ρόλο στη λειτουργία της ποδοσφαιρικής ομάδας. Ο κ. Μαρινάκης είχε μια ακόμη ευκαιρία να δηλώσει και σε αυτή την παρουσία του την απόλυτη στήριξή του στους συνεργάτες του.

Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού συζήτησε με τους οπαδούς για τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν και ως οπαδοί και ως πολίτες, μοιράστηκαν τις σκέψεις τους για όσα συμβαίνουν στη χώρα και τόνισε για μία ακόμη φορά πως εκείνος παραμένει εγγυητής για το μέλλον του συλλόγου, ο οποίος έχει δομηθεί τα τελευταία χρόνια και ποδοσφαιρικά, αλλά και οικονομικά, επάνω σε πολύ στέρεες βάσεις.

 Ο κ. Μαρινάκης είπε χαρακτηριστικά: «Ελπίζω το καλύτερο για τη χώρα μας σε αυτή τη στιγμή της δοκιμασίας και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Όσο για τον Ολυμπιακό μας να ξέρετε ότι θα είναι πρωταθλητής, όπως το επιβάλλει η ιστορία του και όπως επιθυμούμε όλοι μας».

 Ερωτηθείς για θέματα του σχεδιασμού της ομάδας, για την επόμενη σεζόν, ο κ. Μαρινάκης απάντησε: «Ο σχεδιασμός έχει ήδη γίνει, προχωράμε και είμαι βέβαιος ότι οι άνθρωποι που κανονίζουν το θέμα των μεταγραφών θα κάνουν το καλύτερο δυνατό, ώστε η ομάδα να είναι πολύ δυνατή και να ανταποκριθεί σε όλους τους στόχους».

Σύμφωνα με πληροφορίες εκφράστηκε από τους υπεύθυνους του Ολυμπιακού η βεβαιότητα ότι ο Μάρκο Σίλβα θα είναι ο νέος προπονητής, ενώ ότι θα γίνουν 4-6 δυνατές μεταγραφές, αναλόγως και με τις παραχωρήσεις που θα υπάρξουν.

Μεγάλη αισιοδοξία εκφράστηκε επίσης για την απόκτηση του Άλαν Πουλίδο και τη δικαίωσή του από τα διεθνή δικαστήρια.

Σχετικά άρθρα